wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

25 Apr

langkah-langkah penjagaan kulit wajah | cara merawat kulit muka

Author:lizz

Langkah-langkah penjagaan kulit wajah | cara merawat kulit muka dimalam hari…

bukan senang tau nak memiliki kulit cantik dan bersih betul tak? kita kena rajin menjaga dan merawat kulit wajah kan…muka mummy dah macam2 produk dah pakai…. ni namanya muka eksperimen kejap pakai ni kejap pakai tu…pantang tengok iklan2 produk kecantikan best pasti nak jer tepek kat muka ni…kalau naik jerawat mula la nyesal pastu bagi kat adik-adik…itu dulu skang dah tua-tua ni dah pandai dah..hehe…apa yang penting kita perlu mengetahui teknik atau cara penjagaan kulit kita dan rawatan yang sesuai dengan kulit muka. ok jom kita tengok  cara-cara penjagaan kulit muka dimalam hari terbaik oleh Michelle :

Bestkan…..

Psssst: banyak betul dia pakai…ikut yang perlu sudah….

pixel langkah langkah penjagaan kulit wajah | cara merawat kulit muka

9 Responses to “langkah-langkah penjagaan kulit wajah | cara merawat kulit muka”

  1. rara pinkmafia says:

    kalau saye lah…mlm tu cuci muka then zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.x buh pape pon kt muka.terok kan.

    • mummycute says:

      rara: tapikan kalau kat saloon dierang cakap biler kiter cuci muka mesti kena pakai toner…kalau tak pores kita membesar bagai johan hehehe

  2. siha says:

    cantek btk kulit muke die kan…tp,bnyk plak yg die pakai…hehehe

  3. ila says:

    banyak giler rutin e…

  4. nza says:

    mak aiiiiiiii!!!!! yknya step nk kena buat…mmg patut la kulit mukanya gebuzzz n mulusssss…..jeles tgk!!!!

  5. maszmadi says:

    lizz attach video ker.. huhu, x boleh bukak lorrr kat sini…..
    [komen tiada kene mengene dengan n3]


Leave a Reply

Current day month ye@r *