wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

1 Dec

Layan video Jambu Maharaja Lawak Mega 2012

Author:lizz

Layan video Jambu Maharaja Lawak Mega 2012 |  video Jambu Maharaja Lawak Mega 2012 minggu ke 3

#Jam 10 pagi#

Siap kerja rumah mandikan budak dueorang tu mandi pakai losen, pakai bedak …on komputer comel ni…bukak utube sebelum bukak upin ipin untuk adik layan Maharaja Lawak Mega 2012

klako weh…semalam tak sempat nak tengok balik lambat….layan ngan budak duerang ni….adik memang tak layan…duk pikir upin ipin dier jer…saya ngan Uwais jer tengok sesama…

cam biasa saya tengok yang saya bajet best la  biasa saya nengok Jozan, pastu melarat ke Boboi, shiro & Jambu semua klakor tapi jambu paling Bestkot…Uwais suka sangat tengok Jambu tu…siap gelak  tekan  perut lagi…layan dua tiga video adik dah ngamuk nak tengok upin adoi….dah dah sambung balik wat kerja…

hari minggu ni saya kerja part time jadi bibik sepenuh masa…semua nak dibersihin dari segenap bahagian kat umah ni….hehe…malam kang nak gi Tengok bola pulak…tak sabar ni….

pixel Layan video Jambu Maharaja Lawak Mega 2012

2 Responses to “Layan video Jambu Maharaja Lawak Mega 2012”

  1. Nora says:

    Jambu tu mmg kelakar la… ada je yang pelik2 dorang nak buat,… heheh

  2. IntaNBerliaN says:

    hehheh kelakar plak.. nasib lizz ongsi kat sini.. ;leh tgk :-)


Leave a Reply

Current day month ye@r *