wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

5 Jul

line clear nasi kandar penang

Author:lizz

Salam jumaat uollss…

saya masih lagi diPenang…

hari ahad baru pulang kepangkuan anak2 dan suami tercinteee…

ok ni makan2 kiter masa cuti ngan nenek kat penang itu hari…bukan sekarang yek… nampak sangat entry makn ni terperam hehehe…

9155787131 94052ffef2 line clear nasi kandar penang

ok …macam biasa biler pi penang tak sah kalo tak makan kat nasi kandar famous ni line Clear katernyer…tapi saya baru nak menerai ramai sangat yang cakap sedap..sedap dan sedap

Jadi..

ku terpengaruh terus ajak nenek n dedi dan anak-anak makan..

time ni..

makan dalam pukul semilan setengah gitu…sampai-sampai hambik ko beratur…takper bab beratur serah pada dedi pi carik meja…macam biasa semua makanan dedi uruskan…dier dah tau apa kegemaran isteri dier dan anak-anak cuma nenek jer hari ni dier teringin makan sotong…

time tunggu dedi …adik muka ngantuk…usah ditegur kalo muka gini…jap gi dia melalak..jadi biorkan…

9158010678 23d6744255 line clear nasi kandar penang

abang pun sama..macamtu..jugak…jap gi kang abang tu menitis ayaq mater…murah no airmaternyer tu…lama sangat nunggukan…

9158010674 4aa500e68f line clear nasi kandar penang

Nenek gelisah dari tadik nunggu sebabyer aper tau…banyak no tikus lalu lalangkat situ siap..boleh melintas dekat2 ngan kaki kiter…ayooo ini sudah potong nenek punyer selera..2 kali tukar meja..kater nenek nak meja depan..berapa kali dia pi lap tangan anak2 ngan tisu basah…adoila nenek…

lelama…dedi sampai ermmm tak sabor tau nak merasa…

ok inilah dier…

9155787119 0b1bd6e169 line clear nasi kandar penang

lauk nenek…*dier makan sikit jek…tak lalu katernyer..

9158010588 e257171e09 line clear nasi kandar penang

lauk udang ni untuk abang dan sara…

kali ni tak der sayur kehabisan…

budak-budak ni tak beraper nak lalu makan ngantuk sangat kot tu yang tak lalu nak makan nasik…last2 dedi yang telan semua…

 

9158010602 28e580c85b line clear nasi kandar penang

ni lauk saya…hambik ko menimbun…tamakkkss kan..

sebab ayam gorengnyer sedap …

habis nasi sepinggan saya makan…

9155787225 cacf265072 line clear nasi kandar penang

tengokla harga untuk 5 oran sangat berbaloi…

tapikan cuma satu… kebersihan tu kurang…tikus banyak lak tu…adoi spoil betul…

 

 

Ok lah babai

 

*Ingat nak try lak carik  kedai nasi beratur penang…taksabar tau….

 

pixel line clear nasi kandar penang

20 Responses to “line clear nasi kandar penang”

  1. anne says:

    sedapnye lizz….tp kalo ada tikus mmg spoil ler..geli..hehe

  2. lieyalatif says:

    perghhh pagi2 dah disajikan ngan nasi kandar….kejam lizz heheheh…lieya mmg suke kalo pi penang nie…syorga makanan….tak ckup 3-4 hari nak try semua heheheeheh

    betul tu lizz…dulu lieya mkn kat line clear pun tikus lalu lalang…tak lalu nak mkn kat situ so tapau jek laaaa….

    lieya tingin gak nak try nasi kandar beratur tu….tapi mlm baru die bukak kan lizz…aduh, bile laa dpt pi penang lagi nieh….

    enjoy ur makan2 sedap day lizz heheeheh

  3. Ada dengar kedai2 nasi kandar kat penang kena arah tutup baru2 ni atas faktor kebersihan

  4. huwaa,,,teliuq habaq ang,nasi kandaq tuu

  5. Kakzakie Purvit says:

    Kerenah anak kita dah faham benar kan Lizz. Sebelum jadi apa-apa baik diamkan.

    Nenek tak lalu makan dah sebab banyak tikus!

  6. daddyziyyad says:

    Tu yg saya pelik bin ajaib…Mmg tersohor kat Line Clear tu tikus2 nya banyak dan manja…hahahhaa…Tapi org tetap beratur nak makan kat situ kan….:P

  7. amirah says:

    tikus? makkk takotttt..hehehe..masa gi penang aritu memang tak gi line clear. pg hameedia je. husband dah paham perangai bini dia ni penakut sket. siap pesan “jgn pandang lantai dia mamaaa” hehehe..saya takuttt sgt tikus lizz. jd memang mata asikla melilau. kami cuma makan kat hameedia dgn sebelah nasik kandar beratur yg bukak waktu siang tu je. tp makanan penang sodap nyaaa

  8. rasp says:

    hehehehhehe antara sebab memang i tak gi makan kat line clear sbb kebersihan lah sis…

    1st and last time i makan kat situ was about 8 years ago kot….

    prefer lagi makan nasi beratur tu….
    tapi masalahnya lak kat situ…
    start lewat…after kul 10mlm…

  9. suke makan kat kapitan tu….

  10. Nafira says:

    fulammakkkkk.. yg lizz punye tuh mmg terliur habes.. ayam goreng dia mesti sedapkan~

  11. Jaa Kechik says:

    tikus dok lalu lalang?? adehhh itu mmg mengspoiled kan mood tuuu.. huhu..

  12. ieyda says:

    bile tgk nasi kandar tu, rasa terliur, tp bila dgr ada tikus lalu lalang terus xjd……hihiiii

  13. ummiross says:

    waa best ni lizz, terus ummi rasa nak pergi Penang ni, nasi line clear ni memang best, ummi pernah duduk penang dulu.

  14. tihara says:

    wahh banjir nasiknya, sekarang kena hati2 dgn tpt ada tikus kan

  15. Myra Jay says:

    MJ yg dok Png pun tak pernah terjah line clear tu..
    tp rmai yg komplen kedai tu kotor..

  16. jemarisuri says:

    mmg tmpt ni femes kan kt penang…tp js lum smpi lagik..tp bila dengar ada tikus terus tak teringin…hehe

  17. Nampak sedap2 jer semuanye tu…
    tapi kalau ada tikus memang spoil lah…geli tikus…

  18. puan kutu says:

    sy klu nmpk tikus cmtu terus blah la.kan byk lg kedai nasik kandar lain.lebih kurang je rasanya.hehe

  19. izan ishak says:

    alamak… bab tikus lalu lalang tu bikin mood spoil aje.

    dah lama sgt tak makan nasi kandar tau…

  20. suriaamanda says:

    mak oiii…terliur SA tgok makanan tu semua…acaner ni tetiba dah mengidam ni..x kan nak pi Penang sekarang kot…


Leave a Reply

Current day month ye@r *