wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

25 Apr

trend warna lipstik 2013 | warna lipstik 2013

Author:lizz

Jom kiter cuci mata jap…sampai office 6.55 ko hari ni…sejak nak pindah ni sampai office awai lak kiter…hehe

Uolls suka warna lipstik yang maner…pilih-pilih…

springseason warmernudes trend warna lipstik 2013 | warna lipstik 2013

 

1.Lipstik Benefit Sugar Cookie

2.Lipstik- Chanel Mythic

3. Lipstik - Cle de Peau #103Extra Silky

4.Lipstik –  Guerlain Barbara Rouge G Le Brilliant

5.Lipstik –  Guerlain Forever Beige

6.Lipstik –  Guerlain Gardenia Rouge G

7.Lipstik –  Guerlain Guerlinade Rouge G

8.Lipstik –  Julie Hewett Simone

9.Lipstik –  Korres #34Nude Guava

10.Lipstik –  Lancome Rich Cashmere

11.Lipstik –  MAC Cherish

12.Lipstik –  MAC Freckletone

13.Lipstik –  MAC Honeyflower

14.Lipstik –  MAC Touch

15.Lipstik –  Maybelline Caramel Kiss

saya suka  warna yang natural yang no 8 tu …

 

Info dan tips

  • Bibir sering mencerminkan mood anda. Seksi, elegan, gembira, klasik atau manis, semuanya boleh berubah dalam satu sapuan lipstik.
  • Cara paling baik agar bibir nampak mongel adalah dengan menggunakan lipstik yang berpelembap.
  • Dengan warna lipstik  coklat atau merah hati menjadi pilihan untuk lebih seksi dan ceria.
  • Bagi mengelakkan kombinasi warna lipstik  yang keterlaluan, lipstik diganding bersama pembayang mata berwarna cair dan maskara hitam agar anda kelihatan lebih sofistikated dan glamor.
  • Jika mahu menampilkan bibir sebagai titik tumpuan, gincu berwarna merah matte mampu menyerlahkan si pemakai. Padankan pula dengan pembayang mata rona nude. sumber :utusan

 

 

 

pixel trend warna lipstik 2013 | warna lipstik 2013

5 Responses to “trend warna lipstik 2013 | warna lipstik 2013”

  1. IntaNBerliaN says:

    dah lama saya xguna lipstick.. duk pakai lipgloss je.. hihi

  2. puan kutu says:

    semua warna ala light2 pink ni tak tau nak pilih yg mana..ok jer kot.klu kulit cerah mana warna pun sesuai..:)

  3. rasp says:

    hurmmm suka semua lah…
    sbb kaler light and natural…..
    akak tak suka kaler merah menyala….
    tak sesuai dgn akak…

  4. suka yang no.8…
    lily pun jarang pakai lipstik..selalu pakai lipgloss..kalau pakai lipstik si anak dara pun sibuk gak nak pakai..:)

  5. nice but KA lebih suka pakai pelembab bibir aje !


Leave a Reply

Current day month ye@r *