wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

3 Dec

Lomography Photo

Author:lizz

tuto1 Lomography PhotoHi semua…kali ni saya nak buat sedikit tutorial mengenai teknik lomography..ala2 gambar kat atas ini…model My Sis in-law & anak buah…ok mudah jer dalam masa 5 minit boleh siap…kalau ader aper yang tak paham boleh tanya kat ruangan komen… saya akan cuba memberi pandangan…sekian terima kasih..

TUTORIAL1a Lomography Photo

pixel Lomography Photo

9 Responses to “Lomography Photo”

  1. yan says:

    Akak mmg teringin nak buat benda2 cam ni. Maklum org tua..

  2. Amni says:

    Cantik!!!!

  3. maya amir says:

    mmg suke lomo eh?:)

  4. atimasrif says:

    salam.

    TQ..nanti nak belajar lebih byk

  5. adeeya says:

    Marque tod tu kat mna? huhu

  6. selipar korea says:

    ala..kita memang minta benda2 ni semua tapi kita tak ada gambar cantik la huhu

  7. safiah sokher says:

    wow.bagus ni :D .suka header tu.Lawa

  8. mummycute says:

    marque tool adalahsebahagian tool yang penting dalam photoshop

  9. whitecoffee says:

    cute la mummy n baby ni.. shuke sgt tgk.. :)


Leave a Reply

Current day month ye@r *