wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

25 Nov

love

Author:lizz

11039979614 058058e7f1 o love

pixel love

15 Responses to “love”

  1. atie3101 says:

    so sweet… moga kasih sayg kita suami isteri berkekalan hingga ke akhirnya…:)

  2. nohas says:

    so cute..marah-marah sayang..

  3. tersenyum baca n3 ni hehehe

  4. suriaamanda says:

    hehehehe….marah..tp syg ni….marah2 syg kan…

  5. SHIema CMa says:

    Salam K.Lizz..

    hihi..gaduh2 pun ttp ambil berat dgn pasangan kita.. mmg sweet :)

  6. ajumohit says:

    so sweet walau marah tapi sayang pokcik tu ke mokcik tu ;)

  7. puan kutu says:

    betul kata quote ni..gambar ni alahai comelnya..:)

  8. Kakzakie Purvit says:

    Alahai buruk benar bila dah tua-tua masih nak merajuk bagi Lizz…. senyum kakak tengok katun tu:)

  9. dana says:

    suweeetnyer nengok gambar tuh

  10. okje says:

    Suka suka….. alahai sweetnya uncle paip tu… marah marah pun tetap sayang mini dia!

  11. mummydearie says:

    Walaupun sayang sangat tapi time lapar-lapar tu,tak bolehlah nak sharing-sharing…hehehe!

  12. Anim says:

    marah2 manja..macam kena batang idung aja, marah2 pun, bila dah tiba tengahari,masuk juga dapur untuk memasak..hee


Leave a Reply

Current day month ye@r *