wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

15 Jun

macaroon sedap ker?

Author:lizz

ummmp…… manis-manis  ….rangup2 sikit dan ader inti kat dalam …sedap gak  la…..korang pernah tak makan Macaron?  saya baru 1st time makan tu pun sis julie yang bagi tadi …. tq yer sudi bagi kat saya eceh….kalau nak bagi lagi pun boleh esok bawak lagi…huh melampau….mengunyah sambil menaip dan minikmati manisnya macaron walaupun manis ku telan jua sehingga menjilat jari jemari lepas ni kena minum air banyak sikit…hehe tetibe kan…. saya ni jenis org yang tak berenti makan selagi tak habis tangan ni asyik duk ambik jer sehingga cebisan yang  terakhir…huh teruk betul…. tapi bagi saya makan 2, 3 biji boleh la kalo makan 10 biji mau berpinau kepala…hehehe apepun sekali sekala cuba ok la…
macaroon yang enak macaroon sedap ker?

Jom kenal dengan sis juli aka phatdivamama memang divalah….. phatdivamama.com

Info macaron: Macaron ni sejenis biskut yang diperbuat dari ground almond,  putih telur, gula pasir dan pewarna makanan. 2 keping shell diletakkan jem atau filling ditengahnya seperti sandwich. macaron ni dah jadi satu trends dimalaysia ia dijadikan  hidangan penyeri terutama majlis harijadi @ perkahwinan terutama diKuala lumpur..


pixel macaroon sedap ker?

7 Responses to “macaroon sedap ker?”

  1. IeDa says:

    mm.. cute!

  2. fdelina says:

    sy klu yang manis2 ni..aduii..mmg ngilu gigi..kureng sikit lah kak..

  3. nadiaazira says:

    i try buat last week…manis gila…tak tertelan dibuatnya…huhuhu….mungkin i salah resepi ke apa tak tahu lah…tapi dia cute kan… =)

  4. ila says:

    tak pernah makan lagi..entah bilalah nak cuba…

  5. kak ieda says:

    huwaaaaaaaa teringinnn nak rasa … huhuhu kat sini x der dik huhuhuh

  6. yan says:

    mahalkan… kena sediri buat.

  7. Princess MOMOY says:

    kalau jumpa yg betul2 sedap mmg best la
    tapi kalau salah termakan yg manis amat
    rasa nak putus urat perut
    tapi dia mmg comei


Leave a Reply

Current day month ye@r *