wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

18 Jan

Maharajalawak mega akhir saper menang ek?

Author:lizz

Maharajalawak mega akhir saper menang ek?

waaa bestnyer  esok cuti hari ni jom lah kiter berehat kat umah sambil layan anok2 hehe……..Qaysara hari ni balik sekolah ceria betul senyum sampai ketelinga…dari jauh dah tersipu jalan ala2 lenggang kangkung ..abang pulak macam biasa la hero acik sorang ni…baju putih dah naik hitam baju, aperla yang dier buat kat sekolah agaknyer dier bergolek atas pasir kehaper mak datuk dier punyer kotor…hari-hari gitu balik dari sekolah lapo itula kerjanyer…hehe

Harini dierang boleh tengok tv suka la tu…Budak 2 orang ni minat giler ngan maharajalawak siap ingat hari ni ader maharajalawak mega akhir bukan aper dier suka gelak cam daddy n mummynyer…hehe..malam ni kan last…ai kalau tengok dari jauh jer kalo yang best jer baru layan yang selebihnyer layan baju la…melipat kata ko menggunung baju..adoi..

eh korang tengok tak  maharajalawak mega akhir ni hehe…tetiber tanyer uolls…iolls layan ni jerla selebihnyer cartoon network tak pon discovery…  chanel budak2 ni jer la ai layan…sorang suka tengok cartoon sorang suka tengok animal..

rase2 saper menang ek…kata abang ngan daddy jambu menang…

 

 

pixel Maharajalawak mega akhir saper menang ek?

One Response to “Maharajalawak mega akhir saper menang ek?”

  1. mamyharraz says:

    sy tak dpt tgk live sbb takde astro sobs sobs..


Leave a Reply

Current day month ye@r *