wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

16 Feb

Main bowling DI AMPANG SuPERBOWL @ pUCHONG

Author:lizz

Hi semua…ingat hari cuti maulidul rasul nak gi berpicnic2 kat area bukit tinggi tetiba tak jadi ader ajenda baru yang diusulkan katanyer nak gi berbowling, berpicnic tak jadi kakak  Ipar kat bentung sibuk lak n hari pun tak berapa nak baik mendung  jer elok jer petang hujan lebat sib baik tak Pegi… kalau tidak alamak bermandikan hujan…kami pegi berbowling kat area umah jer selain bergembira dan pegi makan2 untuk menambahkan kebuncitan hehehe..kat sini tak berapa nak best berbowling kalau kat Mid Valley lagi best…ni lah masa nak bersama ngan daddy hari2 lain daddy takder huhuhu…yang mamat 2 orang tu penyeri majlis pengacau no 1 berlari sana berlari sini dan dieorang pun turut serta main skali…yang klakar biler last2 tak tau saper pemenang tetibe screen dah close lalu hampa dan terus gi makan kat uptown menikmati makanan kat Stizzer…

bowling1a1 Main bowling DI AMPANG SuPERBOWL @ pUCHONG

Gambar-gambar yang sempat di ambil semasa kejadian….Seronok menikmati kegembiraan bersama keluarga dan anak-anak…

bowling2 Main bowling DI AMPANG SuPERBOWL @ pUCHONG

pixel Main bowling DI AMPANG SuPERBOWL @ pUCHONG

9 Responses to “Main bowling DI AMPANG SuPERBOWL @ pUCHONG”

  1. 2ury says:

    Wah best nya… sesekali berkumpul main baling2..

  2. adeeya says:

    Wahh seronoknyaaaa main bowling :D Nice pic btw ;)

  3. Mommy Aqil says:

    Wahh..bestnyee main bowling…ni mesti kt IOI kan..Mommy pon selalu main kt sana…heeee….

  4. elina says:

    nak joinnn .

    :D

  5. dato muda nizar says:

    wah2,..cute betul laaa akak main boling,..ptutlaa awet muda akak kita nie,..=)

  6. Bella Ayub says:

    sukanya tengok ceni lepak lepak main boling.. rindu lak tetiba dekat family

  7. MyMiRa says:

    akak…..comel la ana2 akak….wah best nyer…

  8. ummu auni says:

    wah…terror main bowling ya :) ummi x pandai…pegang bolanya pon x pass lagi hehehe

  9. Puteri Balqis says:

    bila la dapat g main bowling pulak.nih..hehe


Leave a Reply

Current day month ye@r *