wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

26 Feb

main kat taman

Author:lizz

main kat taman

dah lama bebudak ni duk mintak nak main kat taman…balik umah nampak taman jer merengek nak gi taman nak main buai katernyer nak naik slide …abang la suka sangat berlari kat taman tu bukan kat taman jer kat sekolah pun samer tah haper yang dier seronok tak tau la…tu la yang badan dah kurus kering tu risau ngan abang ni…tak pernah nampak duk diam berlari jer…tak larik die melompat tak pun manjat…yang jadik mangsa sofa maknyer….

Aksi semua ala2  ninja warrior katernyer nak jadik super hero kena praktis cam ninja warrior…hamboi kan…penat dah larang…kadang dier jatuh buat dek…kalo dilarang lagik dier…gasak la bang janji abang happy….sofa mummy pun dah lunyai…dikerjakan abang pakej ngan adik sekali berduet kalo tak kan tak meriah…kan…

Kali ni memang bawak dierang main kat taman padahal kat bawah umah jer…bukan aper takder masa nak bawak dierang ni kesian balik umah hari dah malam cuma sabtu ahad jer la masa untuk dua orang ni… happy sangat la dierang ni kan…

8508070966 9486a36aed z main kat taman

adik  ngan daddy main bubble sambil naik horse katernyer…bubble abang adam bagi hari tu….comel…pink lagi adik suka…abang dah merata hala dia main sat2 lompat sat2 dia naik slide aksi ganas turun kepala dulu sambil panggil adik buat macam dia…

adik dalam percubaan main bubble

8508071012 6f97a9fd15 b main kat taman

Tengok abang…last2  abang  yang join adik main bubble…termasuk maknyer sekali hehe…seronok gak join dierang ni klakar pun ader…kadang kalo tak join dierang ni gaduh berebut ni kang adik cekau abang…bahaya…mau calar budak ni…dah la dia cekau kat muka habis berparut muka abang uwais…

8506961797 7993f7a564 z main kat taman

Tengok adik kagum dengan bubble tu…siap cakap waaa…cantiknyer….katernyer princess suka bubble adik nak pakai baju pusing2 adik nak jadi cam barbie kemain adik…berangan princess ler tuhhh…

8508070912 c74f613ba4 z main kat taman

Abang cam biasa kalo naik buai tak buat aksi bukan dier la tu…

8508070830 e11709cbe8 z main kat taman

Dah nak balik adik siap snap gambar lagik…abang tak layan adiknyer geram jer adik tu hehe…

8506961709 a6d2ba738f z main kat taman

sejam lebih  kat sini dah berpeluh mak pak nyer baru nak gi jalan2 ikea pulak…ikut mummy pi shopping pulak yer anak2…..

pixel main kat taman

7 Responses to “main kat taman”

  1. dana says:

    seronok si adik main bubble, terus nk jd ala2 princess ek… tp abg nyer tak heran pun… jnji dia blh main sume permainan yg ada kt situ kn…

  2. Kanak & Playground tak dapat di pisahkan.. :)
    Cantik baju adik..suka tengok..^^

  3. cho zila says:

    anak2 memang kalau dapat main kat taman gini suka sesangat .. tapi masa kecik dulu penat ler ggak kita yang berpeluh melayannyer..
    dah besarni senang sikit bolehler kita berborak ngan mak2 yang lain..

  4. Kakzakie Purvit says:

    Ohhh… sebab itulah dah siap pakai cantik-cantik, lepas main nak ke Ikea.

  5. Nora says:

    hehehe anak2 perempuan mmg selalu berangan nak jadi princess… sama macam alisya saya… perasan dia princess.. heheh

  6. niezzareena says:

    kawe pun suko tapi tak reti nak makan ada bijan


Leave a Reply

Current day month ye@r *