wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

12 May

main kereta

Author:lizz

Ini kerja budak dua orang biler duk umah main kereta…sekarang duk umah baru lagi best dia main…ruang luas sikit dia main lumba2…dia main lumba dari tangga sampai bawah kemain riuh lagik….maklum la dulu rumah setinkat takder tangga sekarang  dah ader tangga kemain jakun la bebudak ni kejap-kejap main kat tangga…dah letih nak melarang biorkan jer dia main tangga… adik lagi best main kereta dia letak kereta kat atas kayu tangga tu ha lepas tu dia lepaskan kereta tu…kemain laju kereta dia jalan sampai bawah habis relai…katernyer keretanyer tu eksiden….

mami & dadi sibuk ngemas rumah…malas nak layan….lepas tu kang dia gaduh ngan abang …siap dia cakar2 muka abang….adik tu tengok jer lembut tapi ganeh…
8731038990 4d46288a26 main kereta

biler nak snap gambo semuanyer buat muka baik jer….pandai berlakonkan….

8729918237 42c9d63845 main kereta

kereta pink baju pink itulah adik…kereta pink tu paling dia sayang kadang nak tidopun tido ngan kereta pink tu…haritu nak pindah kereta pink dia hilang kemain melalak carik nasib baik jumpa…kalo takkang dia duk merengek carik kereta pink dia ni…adik-adik….

esok dia nak gi sekolah baru…harap-harap ok la….

ok uolllss selamat berhujung minggu semua…

 

pixel main kereta

7 Responses to “main kereta”

  1. IntaNBerliaN says:

    ololoo comelnya adik nih!! baju pink, kete pink :)

  2. ummiross says:

    adik suka pink ye, baju pun pink., comel!

  3. My Notes says:

    itulah kerenah anak – anak . klu x berderai , bukan main lah namanya … heheheee

  4. My Notes says:

    itulah kerenah anak – anak . klu x berderai , bukan main lah namanya … heheheee

  5. Nora says:

    wah seronok kemain dapat port baik punyer… eh macam best ke kalau lepaskan kereta kat kayu tangga tu… hahah rasa nak try pulak… hahah

  6. aishah says:

    suka tengok bulu mata adik… buat mata adik cantik bercahaya…

  7. chozila says:

    kereta akak jarang beli sebabnyer nanit dia main dan sepahkan.. dan mertua atau suami akak terpijak alamak…. tu yang malas nak belikan..
    girl mestilah kereta pink…


Leave a Reply

Current day month ye@r *