wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

18 Jun

adik dan abang bila kat rumah

Author:lizz

❤aktiviti adik dan abang  bila duduk dirumah…

bila malam lepas buat homework adik ngan abang akan naik atas untuk main…

dedi nngan mami rilek kat bawah

biarkan dieorang main sesama…

adik macam biasa naik atas dia akan jadi cikgu kejap…lepastu main lukis-lukis conteng-conteng kadang-kadang whiteboard kat atas tu habis dibungakan…

abang pulak macam biasa main dengan ironman,  main perang-perang lawan-lawan  dengan ultraman lepastu dia main keter hotwheels dia tu…tv tak leh tengokkkan habis semua benda dia kutip main…bersepah segala lepastu…memasing tak nak simpan…

kekadang biler adik ngan abang ni bergabung akan berlaku huru hara kat atas tu…lepas sorang-sorang ngadu adik ginilah abang gitula…memacam..kekadang dierang pun berperang gak…adik kalo bab-bab lawan2 tu dia rilek jer…nampak tak ironman telentang dihujung sana pistol bersepah-sepah…

mami naik atas jer terus kelam kelibut diam macam tak der aper2…pandaikan..

9072777118 b2bbeb42de o adik dan abang bila kat rumah

kali ni dierang main hotwheel sesama tengok adik tu siap pegang marker nak lukis princess kat block kayu tu…hadoi….abang malas nak layan adik…sebenarnyer baru lepas berebut parking tu…adik muke dek jek…main parking-parking pun boleh jadikkan…

*rumah masih tak habis lagi kemas walopon da dekat 2  bulan pindah…huhu

pixel adik dan abang bila kat rumah

13 Responses to “adik dan abang bila kat rumah”

  1. Nafira says:

    heheheh.. comel 2 badik nih.. main sama2.. anak zura pon gittu gak gayanye.. lepas main gadoh.. si adik mesti nak memang punye.. tu yang kakak selalu hangin tuh.. hehehehe

  2. lieyalatif says:

    kih kih kih…sengih lieya tgk entry lizz kali ni….gitu le keadaan kalo anak sorang boy sorang gurl kan lizz…abg kene ikut adik…takpun adik kene ikut abg…mcm kat umah lieya ni mia mija ade laa geng main masak2…dayyan la sorang2…tapi kdg2 dayyan pun join paksa rela masak2 jadi anak hahahhhaah…

    betul tu lizz…bab pindah umah ni la lemah….sebulan due pun belum tentu siap kemas kan….mesti cantik umah lizz dah siap deco2 nanti….tunjuk tau nanti….

  3. hehehe standardlah anak2 macm tu

  4. Kakzakie Purvit says:

    Itlah dunia kanak-kanak Lizz. Biarkan mereka bermain ketika usia begini. Sepah sikit biasalah biar mereka belajar kemas sendiri.

    Pindah rumah kalau kita kerja memang ambil masa lama sikitlah Lizz..

  5. ummiross says:

    lizz, nanti bila anak2 dah besar kan, kita akan rasa missed sangat saat2 ‘havoc’ macam ni, macam ummi ni nak kena tunggu bercuculah pulak, baru meriah.

  6. rasp says:

    sronok gak sis kkdg bila kita layankan dorang main….
    tengok apa yg dorang imaginasikan….

    memang amik masa lah sis bila pindah ni…
    berbulan bulan kekadang tu….
    slow and steady buat lelama settle lah…

  7. comey jer…
    abg ngan adik blh ngam gituew
    ai dulu x suka main ngan adik but dah besaq jadik bff ngeee :P

  8. anne says:

    luasnye umah liz..kat atas siap ada hall.

  9. dayangdeno says:

    wahhh…. bgausnya dua beradik ni… main sama2, buat sama2… nampak kemesraan adik beradik kat situ :)

  10. with julia says:

    hehehe betui tuh…bila pindah mmg susah nk habis susun atur barang ada je post pone yer hehehhe pelan2 ye

  11. suriaamanda says:

    dorang ni rapat kan?

  12. tihara says:

    bestnya diorang main rasa cam nak join :)

  13. Sweet jerr tgk dorgmen sama…biasa larr gaduhgaduh manje….hehehe….


Leave a Reply

Current day month ye@r *