wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

10 Sep

set mainan ala barbie untuk adik

Author:lizz

Hari tu..

atas permintaan adik nak tolong mami iron baju,…vacum habuk & macam2 ..

kalo boleh semua yang mami dia buat semua dia nak la…

mami kan ala-ala princess muahaha…pwincess la sangattttt..

dan

Dedi pun belila kat dia set mainan kaler-pink..

adik ni asalkan pink tak kira la haper bende semua dia ok..n suka sangat..

siap lonjak2 lagi sib baik tak lompat bintang…hehe

dapat jer terus dia menerai…iron tu siap menyala lampu sama gak ngan vacum siap ader bunyi lagi….

mesin jahit tu siap boleh gerak cam mesin dah..

kemain lagik si adik tu memalam pun dia asik duk sterika baju barbie dier…klako sangat ..

 

9662890395 c085c75cff o set mainan ala barbie untuk adik

 

tang vacum tu yang tak leh tahan…

habis umah barbie dia bersihkan katernyer banyak habuk nanti barbie die selsema muahaha..

tang mesin jahit tu pun sama gak asik duk menjahit baju barbie dier lagi klako sungguh..

9708636941 981c7af30a o set mainan ala barbie untuk adik

abang asik gelak tengok gelagat adik dier…

anjer mami sibuk menvacum jangan kaco nantikang dia vacum rambut ..haha

abangla selalu jadi mangsanyer….

 

 

 
 

pixel set mainan ala barbie untuk adik

13 Responses to “set mainan ala barbie untuk adik”

  1. nealopah says:

    comelnye….. set mainan utk gugurl pinky winky.

  2. Kakzakie Purvit says:

    Anak perempuan memang suka warna pinklah Lizz. Anak kakak dah besar dah 10 tahun pun masih suka pink apa lagi adik ni masih kecik – janji pink mesti dia sukalah..

  3. suriaamanda says:

    gegerl emang suka bab2 mcm ni kan lizz…layankan ajer la..Dania masa umur2 mcm ni pun suka bab mainan pinky2 ni…nowdays x suka dah…

  4. lieyalatif says:

    alahai cute nye lizz menan tu…sesuai ngan sara tau…syok laa dpt mainan mcm tu…dpt feeling2 buat keje rumah kan heheheeheh….

    geram kan lizz, skrang nimainan tuk gugurl mcm baju2 laaa…cantik2 n cute2…mcm ade lak tuh….

  5. Nafira says:

    kiutnye menan nih Lizz.. beli kat mana nih?
    comelllllll..

    happy jer Adik Sara dapat menan cam mami dia punye~

  6. puan kutu says:

    comel betul adik..mainan pun semua comel2..girl lagi..klu sy la mmg join main sama dengan adik.almaklum dulu kecik2 mana dpt set2 mainan barbie macam ni..iron,vakum,mesin jait..mau berhantu main lebih dr anak.kehkeh

  7. Qhaifa Nur says:

    untungnya jika suka main…
    kalau aeish kejap saja lepas tu hilang entah kemana..
    cantiklah set barbie tuh…geram pula

  8. wahida says:

    sumpah aku jeles tgk mainan ni noks…sbb masa kecik2 dulu takde pun….huwaaaaaaa…

  9. Rinna says:

    Aloor cute nye permainan adik.. heheh seronok tgk permainan budak2 skrg nie..

  10. eita says:

    alahai…comel nyer mainan…..teruja nak main jugak

  11. ajumohit says:

    comelnya mainan sara, gegurl
    memang sukakan pink kan lizz,
    pasni bolehla tolong mama dia wat kerja umah kan ;)

  12. IntaNBerliaN says:

    alahaiiii comelnya… saya suka betoi mainan camni.. nak beli tp big boss tak kasi.. hahha


Leave a Reply

Current day month ye@r *