wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

11 Apr

mainan kegemaran adik dan abang

Author:lizz

budak-budak dengan permainan memang tak boleh dipisahkan…

eceh…

Haa ni dia permainan adik dan abang…

8638107205 60040cdee9 mainan kegemaran adik dan abang

kalo keluar jenjalan mainan yang dia nak….

tak kisahla janji mainan..

Adik macam biasa suka mainan ala2 princess…mainan masak-masak..lepastu mainannyer mesti pink..pink dan pink…

Abang pulak  super hero dan  Hotwheels…

Dedua ni biler dalam keta biler dapat mainan baru dia behave sikit..boleh mummy n daddy bersenang lenang dalam keta n tak perlu nak bagi banyak arahan hehe…

tapi itu hanya sementara ok dalam 5 ke 10 minit jer lepastu dierang mula la main lawan-lawan  ultraman atau  kamen rider   lawan princess kemain beria dierang main siap gaduh  saper yang lebih power…kadang tergelak siap adik cakap princess cantik dan kuat ultraman & kamen rider tak hencem muka takder…klakar…

kadang benda macam tu jadi bahan pergaduhan budak dua orang ni…abang kalo geram sangat dengan perangai adik dier tu dier campakkan kebelakang jer princess adik kalo geram dah macam raksasa habis dia patahkan segala mainan abang lepastu siap cakar lagi muka abang…sian abang mengalah jer…tapi kalo mummy takder depan mata mungkin dia tinjukan adiknyer tu…adik pulak makan pujukan abang biler kiter tanyer takder ape2 bela abang dia…kemainkan…

kadang biler tengok dua orang ni main seronok…happpy betul walau ader gaduh-gaduh manjer..

pixel mainan kegemaran adik dan abang

18 Responses to “mainan kegemaran adik dan abang”

  1. biasa la adik-beradik… setiap 10 minit mesti bergaduh.. hahaha

  2. sama la ngan anak 2 sue pon mainan, kemana je mainan mesti nak bawak jugak..mmg tak leh pisah

  3. sweet jerr dorg tu…..princess lg chantek dan kuatkan adik…ekekeke….

  4. Kakzakie Purvit says:

    Itulah nama pun anak-anak lizz. Walau bergaduh tak lama lepas tu boleh baik dan main sama semula.

  5. jijah says:

    hehe so sweet :) mereka la penyeri kan kak even gadoo2 pon..hee

  6. Nafira says:

    borong mainan kat mana tuh~

    anak2 zura 2 2 pompuan.. beli sejenis jer lah menan.. kadang2 beli 2 bende boleh kongsi2.. 2 2 girl kan~

  7. mama lynn says:

    seronok je tgk anak2 main kan.. hehe klu girl tu mmg minat ngan princess je

  8. ashra says:

    Betul2..kadang bukan anak2 je teruja nak beli mainan.mak pak nye pun sama,anak tak mintak,kita yang seronok nak berikan =)

  9. Myra Jay says:

    Masing2 punya mainan tersendiri..

    Macam anak sedara MJ mujur 2 2 lelaki, so senang mainan dikongsi bersama :D

  10. Lieyalatif says:

    Lizz best laa sbb dapat beli due jenis menan tuk boy n girl…lieya ni lizz ade dayyan ni laa baru merase beli menan boy heheheh kene plak dayyan suke otomen mmg menggile laa beli tuk buat collectionhehehheh

    Kelako plak lieya bace tang gaduh princess dgn superhero si abg tu hahahahaah….daya imiginasi budak2 mmg tinggi kan…kite laa x tahan tinge kalo dgr gaduh2 n nangis2 ni…kalo gaduh manje2 xpe kan lizz…

    Mesti meriah mainan budak2 ni kat umah kan lizz….siap sedia laa mengemas kalo kene musim bersepah hehehehehe

  11. hehehe standard lah tu

  12. wahida says:

    tak menahan bila si adik ckp kamen rider tak hencem muka takder….

    hahahaha…

  13. Ratu Hatiku says:

    Comelnya…
    Samalah ngan ank saya pun gtu gak :D

  14. My Notes says:

    assalamualaikum … pandai lak mengcover ya … tak nak mummy dia marah – marah … heheheee

  15. dana says:

    biasalah tu girl msti nk princess2 yg boy lak msti nk yg hero2 kan… cam ultraman lah apa lh kan… tp mmg sesuai lah si adik ngn princess2 tuh… gaya dia pun sama…

  16. so sweet..begitulah adik beradik..kejap gaduh,,kejap baik..hehe.. :)

  17. Qhaifa Nur says:

    mendidik anak-anak sekarang bukannya mudah…
    dapat tips yang bagus seronoknya…tq

  18. Nora says:

    eh sama lah… Alisya pun suka princess… faris suka hotwheel… :D


Leave a Reply

Current day month ye@r *