wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

31 May

majlis cukur jambul Ayra Batrisya

Author:lizz

Yeaaayyyyy  hari ni dah jumaat….

salam jumaat semua!!!!

  icon biggrin majlis cukur jambul Ayra Batrisya    icon biggrin majlis cukur jambul Ayra Batrisya   icon biggrin majlis cukur jambul Ayra Batrisya    icon biggrin majlis cukur jambul Ayra Batrisya

kali ni nak citer pasal anak buah saya yang comel lotey ni…

hari tu abang dedi ader buat majlis cukur jambul anak perempuan yang comel..

eyaa  cica * ayra Batrisya namanyer amanda akaknyer yang panggil gitu

kemain meriah lagi siap bertema lagik..

kebetulan mak hencik pakai kena lak ngan tema kekdahnyer…padehal tak tau pun ader tema bagaikan..

idok la kutahu..sebab hari tu membizi packing barang pindah…pakai pun maner yang hado jer…

kiteorang sampai ngam-ngam majlis dah nak mula…

dedi awal-awal lagi dah kesana dia dilantik sebagai chef…

 

*

*

*

ini dia sicomel ayra…gebu uolls..putih comey…

8884065507 f3690d5875 o majlis cukur jambul Ayra Batrisya

inilah mummy ayra …dia dah bertudung skarang bertambah jelita u…iollls happy dia dah bertudung…alhamdulillah..

 

majlis cukur jambul  dengan marhaban…

8884687052 9a3bd6ff81 o majlis cukur jambul Ayra Batrisya

ayra  & mummyer duk dipelami cantik gitu….siap ader buai…

marhaban ni dalam sejam jugak…

lepastu baru la acara cukur jambul

8884687402 952b10ab44 o majlis cukur jambul Ayra Batrisya

dah habis majlis kiter berposing pulak yek…

8884065743 def8f22f18 o majlis cukur jambul Ayra Batrisya

 

uwais & qaysara entah kemana..

biasala dierang carik tempat main2 panjat la kan…

ni jer gambo adik yang ader kemain liat nak bergambor…

8884065901 1abc2a1b80 o majlis cukur jambul Ayra Batrisya

gambo umi & mak long

8884065417 59df098fe9 o majlis cukur jambul Ayra Batrisya

yang ni tidak di lupa…aira n maksu yang comel…hehe8884065709 12c559e077 o majlis cukur jambul Ayra Batrisya

geram ngan ayra dah la tak kisah duduk ngan sesaper…dia tak nangis pun rilek jer saper pegang dier…aishhh bestnyer kalo cenggini baiknyer dapat 2 lagi pun tak per…hamboi…

8884065929 50f951faff o majlis cukur jambul Ayra Batrisya

acara makan-makan tak menyempat nak amik…ni ha yang ader yang penting nak tunjuk lauk yang dedi masak yang paling  ayam bakar  special…yang menjadi kegemaran siap ratah lagik auww…memang sodap…

8884687376 4643a44ae5 o majlis cukur jambul Ayra Batrisya

ok bye…

Pssst : hari ni nak balik kampung sempena cuti sekolah..adik ngan abang tak sabar-sabar nak balik kampung jumpa sepupu dia…uollls cuti ni pi maner….

pixel majlis cukur jambul Ayra Batrisya

10 Responses to “majlis cukur jambul Ayra Batrisya”

  1. Qhaifa Nur says:

    meriahnya..
    teringat masa adik lelaki buat cukur jambul untuk gegirlnya…
    macam ni lah..meriah..
    bab makanan jangan cakap….

    comelnya dia…

  2. Lyn Yusoff says:

    alololo comeynya baby tuh…
    salam singgah :)

  3. Nafira says:

    tomelnye dia~
    gebu sungguh kan~
    rasa nak gomoi2 jer~

  4. lieyalatif says:

    wahhh sgt cantik pelamin baby tu lizz…ni rase nak beranak lagi n buat aqiqah best2 hahahaaha..geram2 tgk pelamin baby skrang kan…cantik2 semuanye….canik omak baby tu…baby pun cute…

    amboi kemain sara posing ala2 princess disitu heheheeheh

    hati2 dlm perjalanan nanti yeak lizz..selamat balik kg…

  5. Kakzakie Purvit says:

    Heee… memang gebus baby dia Lizz. Puas kalau dapta macam ini kan.

    Oh.. memang en hubby Lizz pandai masak sampai jadi chef kenduri ye. Untunglah Lizz..

  6. Rinna says:

    Alolo..comeynyaa..baby..gebus sungguh..
    Majlis pun meriah..gitu..

  7. ajumohit says:

    comelnya gegurl ni, mjlis meriah gitu, selamat berhujung mggu lizz

  8. My Notes says:

    best lah dpt hubby yg pandai masak . sesekali dpt rasa air tgn hubby n blh rehat dr jengah dapur . utg baby nih . kecil2 lagi dah rasa dok pelamin …

  9. wahida says:

    comel betul ayra ni…gebunyaaaaaaaaa…

    kalau dpt kat aku tu, mmg habis budak tu aku geget…hahaha…

  10. meriah sungguh yer majlisnyer


Leave a Reply

Current day month ye@r *