wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

27 Nov

majlis graduasi tadika sri kaliber 2012 | graduasi tadika

Author:lizz

majlis graduasi tadika tadika sri kaliber 2012 | graduasi tadika

Anak mummy dah graduate dengan jayanyer (dah mcm graduate uneversiti lagaknyer) ….macam biasa tiap2 tahun…konsert la kan kali ni lain sikit sebab uwais dah 6 tahun dah nak masuk tahun 1 tahun dpn……bab2 konsert ni dia la no 1 tambah-tambah bila berdancing memang suka lakan..time ni la dier nak menunjukkan bakatnyer tu siap ai nak tengok die praktis pun tak bagi…katernyer nanti mummy tengok time konsert…amboi…

konsert start pukul 8,  pukul 5 petang dah hantar abang rehearsal…kemain tak sabar pukul 4 dah siap2 nak pi sekolah…kiteorang sampai kul 8 lebih konsert dah start….sampai2 jer time abang buat persembahan dari jauh dia tersengih siap lambai2…Eksited maknyer datang le tew…

graduasi2 majlis graduasi tadika sri kaliber 2012 | graduasi tadika

Time ni lagu lenggang kangkung kemain belenggang abang tu…hehe….berdancing mcm berlari pun ader …kat situ Majoriti cina Uwais sorang jer melayu….semua kenkawan cina 2, 3 orang India..

graduasi1 majlis graduasi tadika sri kaliber 2012 | graduasi tadika

yang gegirl pun comey2 semuanyer.. berbaju kurung berlenggang kankung…suka tengok…

graduasi3 majlis graduasi tadika sri kaliber 2012 | graduasi tadika  time ni nenek pun ader tau…ikut sekali semata nak tengok majlis graduasi cucunyer tu..kemain…time ni adik bersedih nak join abang berdancing… memacam adik ni….tapi bila ngan maknyer siap nyanyi lagi suka sangat dia tengok abang…siap berulang kali cakap abang nyer hebat macam kamen rider…

dah habis 15 persembahan
graduasi4 majlis graduasi tadika sri kaliber 2012 | graduasi tadika

tibala acara penyampaian sijil  kemain tersenyum manis abang…happy sangatla teww

graduasi5 majlis graduasi tadika sri kaliber 2012 | graduasi tadika

miss jenny cakap aperla kat uwais gamaknyer tu…mungkin dia cakap “your brain must have a star not tapien ” haha ni la selalu abang duk cakap berulang kali setiap kali buat latihan math klakar…

graduasi10 majlis graduasi tadika sri kaliber 2012 | graduasi tadika

abang kat belakang tersenyum lebor tu….

graduasi6 majlis graduasi tadika sri kaliber 2012 | graduasi tadika

dah habis acara…apalagi berposing ngan mummynyerla pulak…

graduasi7 majlis graduasi tadika sri kaliber 2012 | graduasi tadika

ni saper yang happpy daddy or abang…adik moodnye kureng dah ngantuk tu

graduasi8 majlis graduasi tadika sri kaliber 2012 | graduasi tadika

abang & best friend chinanyer…aper ker name luper lak…

graduasi9 majlis graduasi tadika sri kaliber 2012 | graduasi tadika

dah nak cau abang nak carik girlfriend nyer nak bergambar…tak der la pulak haha….gfnyer tu kemain comey sayang tak sempat nak bergambar hujan kemain lebat…

graduasi11 majlis graduasi tadika sri kaliber 2012 | graduasi tadika

Dah sampai umah tersenyum lebar muka abang…comelnyer dier senyum dah besar dah anak mummy ni….

Coretan: Tahun depan abang  darjah satu kelengkapan sekolah belum beli lagi…minggu depan la kot hehe
pixel majlis graduasi tadika sri kaliber 2012 | graduasi tadika

10 Responses to “majlis graduasi tadika sri kaliber 2012 | graduasi tadika”

  1. nanti abg tu nk sekolah cina keeee.. eHHHee

  2. mamyharraz says:

    dah teruna ank awk..ni yg sy tak sabar nak tgg turn ank garduate lg dua tahun..

  3. cho zila says:

    sukanyer hati tengok anak masanikan.. kembang hati.. walaupun pencapaian biasa2jer (anak akakler tu)…
    baguih percampuran gini. belajar bahasa yang barukan…

  4. IntaNBerliaN says:

    wah meriahnya… abg n adik, 2 2 comel ;-)

  5. Myra Jay says:

    Amboi kemain senyum sengih anak teruna ni :)

  6. lieyalatif says:

    eh bagus lizz….uwais ade kawan2 1 malaysia….best mcm nie….

    meriah jugak konsert n graduasi uwais..cantik tgk deco2 die…..last le ni nak tgk anak2 berkonsert kan….lizz kene tunggu anak dare tu plak masuk kindy hehheeheeh

  7. Farah says:

    Ala comelnya anak teruna tuuuu! Hehe.. sejibik ikut muke maknye. Merah plak tu pipinya. Konpem cikgu yang tenyehkan? Hahaha… mmg excited kalau anak2 graduate ni. Kena2 ade masuk persembahan camni mmg rasa nak menitik airmata har har… My latest Entry :) JJCM: Nasi Kukus Ayam (Selera Kelantan)

  8. Kakzakie says:

    Tahniahlah abang… Tahun depan dah masuk Tahun 1 dah kena belajar lebih rajin.

    Kelengkapan sekolah biasa pihak sekolah akan beri senarai kan Lizz. Kalau anak-anak kakak macam tu. Cuma kasut/stokin kena cari luarlah.

  9. nenscollection says:

    abg uwais comel..blush2 pipi die..hehe..tahniah abg..taun depan darjah 1 dh..kejap jek..nnt adik plak yg sekolah..hehehe

    akak baju blous labuh tu sgt cantik..nens pon suker labuh2 gittu..sopan skit kan..

  10. Nora says:

    wah meriahnya… siap make up lagi… comei!


Leave a Reply

Current day month ye@r *