wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

10 Jan

Majlis kahwin Akhnaz tema warna kuning

Author:lizz

Majlis kahwin Akhnaz  tema warna  kuning  

Wah dah kawin kawan aku sorang ni…welcome to the club ok…Actually akhnaz  ni ai panggil kenah jer…merangkap vendor, programmar..yang suka pakai baju merah ahakss…

kemain meriah lagi perkahwinan beliau segak bergaya lagi dengan tema kuning ala2 lime gitu serius lawo sungguh baju pengantin perempuan kasutnyer pun lawa…semuanyer cantik2..

ai duk snap gambar x perasan banyak yang blur  adoi penat..masa time hujan lebat tu yang menggelabah…

kemain tersenyum lagi ko kenah…dalam kepala tu duk ingat  LO la tu…animation & coding haha

8365122880 4feac46641 z Majlis kahwin Akhnaz  tema warna  kuning

ha ni dier red carpet ai dah melenggang kat sini sib baik tak jatuh haha…

8364055375 cd6134f819 z Majlis kahwin Akhnaz  tema warna  kuning

majlis ni tema bunga segar…warna warni…

8365122852 4da518b127 z Majlis kahwin Akhnaz  tema warna  kuning

ini rupa hadiahnyer…sabun haha

8364055437 aaefe5b21d b Majlis kahwin Akhnaz  tema warna  kuning

Tempat makan beradap kemain panjang dihias ngan bunga segar jugak..

8364055257 49b0a9a27b z Majlis kahwin Akhnaz  tema warna  kuning

Ni part paling best melantak makanan sampai kenyang tapi kena cover sikit ni kang balik buncit….haha …sib baik ader Fellina incloss boleh sapu kahkah (tipu)

8365122812 cc63949eff z Majlis kahwin Akhnaz  tema warna  kuning

sikit kan saya makan padahal ini adalah pinggan ke 2…

8365122748 b592778a12 z Majlis kahwin Akhnaz  tema warna  kuning

ni pulak  dessert paling special dan sedap kalo tak silap sago gula melaka memang termendesss!

Gambar dengan pengantin tak do sebab hujan lebat ..

Selamat Pengantin Baru Kenah dan Pasangan moga bahagia hingga kehujung nyawa…

cepat2 dapat baby tak sabar nak tengok anak ko kenah….

pixel Majlis kahwin Akhnaz  tema warna  kuning

4 Responses to “Majlis kahwin Akhnaz tema warna kuning”

  1. Myra Jay says:

    Selamat pengantin baru buat kedua mempelai :D

  2. Selamat pengantin baru buat pasangan pengantin..moga berkekalan hingga hujung nyawa…^^

  3. lieyalatif says:

    cantiknye lizz!!! mcm anak dare lieya tgk….

    meriah n grand jugak lieya tgk majlisnyer….terliur tgk sagu gule melaka tu….nampak likat tu…sure sedap tu kan……

    pelamin n pengantin pun cantik….tertarik dgn konsep bunga segar tuh….mesti harum wangi jek kan….red carpet tu pun lain dari yg lain….cantik laa semuanye lizz..

  4. norhidana says:

    tahniah utk pantin, cantik kaler pilihan nyer… msti wangi je sepanjang kt sana, maklum bunge segar, rose lg…

    suke lah akak nengok awak berbaju pink, terutama tudung tuh…


Leave a Reply

Current day month ye@r *