Wow it’s So Cute

Facebook Like

My instagram

Instagram

google

5 Sep

Majlis kahwin Anwar Fikri tema kelabu dan ungu

Author:lizz

salam khamis…kenkawan..

kemain lamer dah entry ni terperap dah terlupa nak upkan..

★★★★

Majlis kahwinyer sebelum puasa hari tu lagi sebenarnyer..

pasangan ni masih lagi honeymoon gitu…hehe

Fikri ni kawan dedi & uncle pada uwais & sara…

dierang kalo ader uncle fik memang naik tocang…suka buli uncle fik…

Kali ni Kenduri Fik & Nadia  kat Kl Jadi gigih kiteorang pi jugak

kat Cheras..

nasib baik kebetulan balik kampung jadik sekali arung time balik singgah makan kenduri..

makan kenyang2 balik perok..

kiteorang sampai ngam-ngan pengantin pun sampai ..

snap gambo dulu

9567828314 6ce53ff467 Majlis kahwin Anwar Fikri tema kelabu dan ungu

ni lah pasangan yang diraikan majlis belah lelaki..

suka tengok nadia ni comel sangat..

9565036339 5e972aaa7a Majlis kahwin Anwar Fikri tema kelabu dan ungu

time bersanding kiteorang amik..

pelamin ni semua pengantin lelaki yang deko sendiri…

kagum mak hencik..siap ader photobooth bagai..

sementara  tu  dedi pi amik makanan kat isteri kesayangannyer..

saya jaga bebudak ni..

tapi budak 2 orang ni bukan duk diam nengokla tu..

9567828180 557b93c18e Majlis kahwin Anwar Fikri tema kelabu dan ungu

bukan aper nak nunggu air latu…

9567828356 b1e1d15447 Majlis kahwin Anwar Fikri tema kelabu dan ungu

siap pi amik sendiri air

kena jegil ngan dedi terus duduk minum..

habis begelas-gelas  dierang gogok..

panas-panas terik ni minum sirap memang la sedap…

Nah ni makanan mak hencik..

sedap ayam merah n daging masak itam tu…adik kemain suka

9565036441 61ed5acea3 Majlis kahwin Anwar Fikri tema kelabu dan ungu

Abang tu pura2 pedas padahal dia nak melantak sirap tu…

9567828034 e14b82a4c2 Majlis kahwin Anwar Fikri tema kelabu dan ungu

lepas makan nasik

kita makan pulak cupcake comel ni..

adik macam biasa segala yang pink dia rembat awal-awal

9567828220 c9ed417c5d Majlis kahwin Anwar Fikri tema kelabu dan ungu

abang kalo benda cam ni dia tak gemo sangat..

9567828128 70274a81c0 Majlis kahwin Anwar Fikri tema kelabu dan ungu

yang dia tahu kek coklat jer yang dia makan…

sudahner adik ngan mami jer yang mengadap makan..

9565036431 91b1feb1fd Majlis kahwin Anwar Fikri tema kelabu dan ungu

ni stoberi n marsmellow cecah coklat

9565036373 f497389586 Majlis kahwin Anwar Fikri tema kelabu dan ungu

kek comel yang ader love2

adik suka la yang ader love 2 tu..

9565036217 38fbcb6717 Majlis kahwin Anwar Fikri tema kelabu dan ungu

dah makan kenyang-kenyang perutpun dah berlipat…

kita bergambo dolu muahaha…

9567827976 c7e6775a1a Majlis kahwin Anwar Fikri tema kelabu dan ungu

Gambo Pengantin tengah Makan

9567828076 feeaf815b4 Majlis kahwin Anwar Fikri tema kelabu dan ungu

dan sebelum balik kita tulis sikit ucapan untuk pengantin baru kita ni…

9567827950 3f1e0ce678 Majlis kahwin Anwar Fikri tema kelabu dan ungu

puas mak hencik tercongok kat situ duk menulis abang tu kemain kusuk nengok maknyer rupanyer dia pun nak tulis jugak… hehe

abang buat titik jerla yek…dah lepas tu kiter balik dengan senang hati makan sodap & perut kenyang…Tq Fik sudi jemput kiteorang..

Ps: Selamat menempuh alam rumahtangga Fik & Nadia. semoga menjadi pasangan bahagia dan dirahmati Allah. Semoga mendapat zuriat yg soleh dan solehah. amin

pixel Majlis kahwin Anwar Fikri tema kelabu dan ungu

12 Responses to “Majlis kahwin Anwar Fikri tema kelabu dan ungu”

  1. amirah says:

    meriahnya makanan kenduri. sekrng kalau majlis kawen mesti ada byk candy2 tu ye

  2. normi says:

    akak minggu depan dan minggu sekali lagi ada jemputan kenduri kawin… so kita mkn nasi minyak la jawabnya…hehee
    sukakan kenduri kawin skrg ni..mcm2 ada…:)

  3. SHiemaCMa says:

    Salam K.Lizz..

    cantiknye pengantin.. hihi cma jakun klu tgk pengantin pakai kot cenggini..nmpk pelik..tp menarik.. deco pelamin pun superb..menu2 dia lagi superb!
    hihi..

    tahniah buat mereka..selamat pengantin baru..
    semoga kekal hingga keakhir hayat.. :)

  4. lieyalatif says:

    pengantin lelaki buat sendiri lizz?…wow kreatifnyer…cantik…padanan kaler purple n grey tu mmg cantik sgt….mempelai pun sama lawa sama padan….

    lieya guest book tu…lain dari yg lain….kreatif sunggh lah….

  5. anne says:

    kenduri kawen skrg mesti ada candy bar ye….seronok budak2 mkn.

  6. Nafira says:

    selamat pengantin baru buat mereka berdua.. moga kekal bahagia hingga ke syurga~

  7. syifa says:

    mcm sweet2 je majlisnya…:)

  8. suriaamanda says:

    knp pengantin lelaki pakai sarung tangan erk? nampak macm pelik plak…tp apapun combination warna tu sangat2 menarik

  9. Qhaifa Nur says:

    suka stoberi marsmellow cecah coklat tuh…
    kalau dapat kat anak2…masak ha..ha

    selamat pengantin baru…
    moga kekal hingga hujung nyawa…

  10. puan kutu says:

    bestnya kenduri derang..kelas pelamin deco sendiri..ada marshmalow staberi cecah coklat lg..kreaif erkataan guest note tu..buat dengan getah kan?

  11. ajumohit says:

    cantiknya pasangan ini, semoga berkekalan ke akhir hayat, lizz tulis apa kat situ? hihi


Leave a Reply

Current day month ye@r *