wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

11 Mar

posing anak-anak uwais dan sara

Author:lizz

posing anak-anak uwais dan sara 

Salam senin semua….

hari ni duk umah jadi suri rumah hehe…

bebudak ni demam…

el la saya…

adik kalo demam memang teruk sikit …abang pun macam tu…

Daddy half day hari ni…

 

Ni kejadian sebelum demam…berjimbe ngan anak2 tengok abang tu baru potong rambut…rambut sekolah katernyer…hehe…

8546384563 e7a7a7772e b posing anak anak uwais dan sara

Tengokla tu…kalo disuruh bergambo adik tu kemainkan…sampai maknyer nak terjatuh…

8546384507 8414dacbbe b posing anak anak uwais dan sara

ok la daa nak bagi makan ubat…dierang…jap gi dierang tdo kita sambung lagik

 

 

 

 

pixel posing anak anak uwais dan sara

18 Responses to “posing anak-anak uwais dan sara”

  1. nens says:

    cepat2 sihat adik ngn abg..jgn culas makan ubat ye..arini nk manja lebeh2 ngn ibu boleh la..hehe..

    psstt..kalo anak demam mak pon turut serta demamnyer..nk buat ape pon x best je kan..huhu

  2. cho zila says:

    alo dua budak comel tak sihat yerk… cepat sihat … makan ubat …

  3. Moga adik & abang cepat sembuh ye…risau bila anak² jatuh sakit..

  4. nad mamaZN says:

    Musim budak xsehat skrg ni
    Moga abg n adik cepst sembuh

  5. Kakzakie Purvit says:

    Cepatlah sembuh sayang-sayang berdua ye. Mummy pun tak selesa bila semuanya tak sihat. Ceria macam gambar ini cepat ye…

  6. Falsya says:

    as salam, semoga anak2 cepat sembuh..

    tq coz follow kite..;) tp kite nak follow balik, tp kenapa x nmpk button follow…

  7. ajumohit says:

    musim skrg ni kan lizz, m0ga anak2 segera sihat hendaknya, nnti mummy lagi kurus hehehe

  8. aishah says:

    mmg musim ni.. kejap panas kejap hujankan… moga cepat sihatlah dorang tu.

  9. kesumaangsana says:

    Amboi posing ala2 model gitu

  10. Qhaifa Nur says:

    manjanya anak-anak dengan mama…
    cepat sembuh…….

  11. deno says:

    olo…. pandai posing semuanya… comel!:)

  12. ummiarissa says:

    semoga cepat sembuh anak2 ye…..nampak comel peluk maknya macam tu..

  13. lieyalatif says:

    ermmm sian budak2 nieh..get well soon yeak sayang2 aunty semua…

    betul la lizz…musim kot nie…kat opis lieya ni pun 2-3 org el sebab anak demam…lieya sendiri ni pun pagi tadi kene selsema..badan dah seram sejuk nie…cepat2 telan panadol ngan air badak….

  14. Myra Jay says:

    2-2 beradik runtun kaki maknye, memang takleh jalan le..hehee

  15. safura says:

    wahhhh abg pakai sua ijo.kaler blocking sangat.hehehe

  16. with julia says:

    wahhh seronok tgk anak u semua dah besar…lg seronok tgk gelagat masing2.. :)

  17. maszull says:

    assalamualaikum has…cute nyer dua2 tu hepi sangat dpt kasut baru…:)

  18. puan kutu says:

    eh berjangkit ke demam derang ni?cpt sembuh ye..:)


Leave a Reply

Current day month ye@r *