wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

22 Nov

mak dan anak | Uwais Al qarni & Mummy

Author:lizz

mak dan anak | ibu dan anak lelaki

Hari ni punyer la lemau nak bangun pagi…adoi…sib baik turn daddy mandi anak2 pepagi ni…. jadi saya boleh sambung tidur dalam 5 minit…kira ok la tu…hehe

cuti ader sehari lagi….nak tak nak ko kena pi kerja….terpaksa gigih bekerja ok walaupun kengkawan semuanyer cuti…jealous…kalau la cuti boleh dijual beli…. kan senang boleh la beli ngan kawan ai  yang sorang ni..jarang gila cuti…saya jangan harap mesti habis…sehingga ketitisan terakhir tau..korang banyak lagi tak cuti ?

mak dan anak mak dan anak | Uwais Al qarni & MummyIni dak abang suker no la tu dah habis sekalah dah graduate dengan jayanyer…tengok la tu senyum manis pepagi ni…pastu nak karipapkan…

misi dicuti sekolah ni …abang kener buat persedian nak masuk darjah 1… buat test & kuiz hehe….penat gak maknyer ni…macam2  kan

pixel mak dan anak | Uwais Al qarni & Mummy

11 Responses to “mak dan anak | Uwais Al qarni & Mummy”

  1. mamyharraz says:

    pelik dgn org banyak cuti tahunan tu kan..sy pun kalau cuti boleh dibeli nak je beli sbb cuti tahunan tak pernah cukup ;P

  2. nenscollection says:

    sama ngn saya ade 1 hari lg..huhu..save tuk sambung cuti masa kismes nnt..haha..dh siap plan..keh2!..

    wahh abg uwais grade arini ye..tahniah uwais!suh mama amek gambar lawa2 ye..hehe

    psstt: sori kak lama x terjah..bz benor nens 2 mggu ni..cuti manjang keje pon beratur ats meja..huhu

    akak sila2 jamu mata kapet alpaca tu..harga bit expensive but ade cara lain untuk payment die..mampu milik!..hehe..tlong pomote..;)

  3. norhidana says:

    heheheh meh beli cuti akak, ada lg 20hari nih

  4. kak ieda says:

    akk banyak lagi nie
    nak cuti x leh sibukk manjang di opis ..
    last2 akak amik EL huhu
    kalau apply selalu kena reject huhuh

  5. maszmadi says:

    erm, x pernah ambik tau cuti tinggal brape ari lagi, tp yg pasti tiap2 taun ada jerk baki cuti boleh carry forward ke taun berikutnya… alhamdulillah

  6. tihara says:

    as salam

    seronoknya ada experience jadi ibu..alhamdulillah:)

  7. LYAFRINA says:

    lya pon ct tahunan x pnh ckp.. siap ambik unpaid leave lagi.. kan best klo keje pon ade semester break… heheh.. verangan je la y mmpu…

    bgusnyer abg uwais, buat psediaan awl2 lagi…

  8. wakgelas says:

    wak pon sukak tgk foto itam putih jugakk tuuu

  9. Myra Jay says:

    Samala cuti MJ pun dah semakin menyusut..huhuu :)

    Terpaksa la bekerja dengan separa ikhlas…heheee

  10. cho zila says:

    akak dah kena habiskanlerni,, next week dapat cuti seminggu yeha.. tapi balik kampungjerler….

  11. IntaNBerliaN says:

    eh, bagusnya gilir2 bg ank mandi dgn hubby… :-)


Leave a Reply

Current day month ye@r *