wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

21 Dec

Mak

Author:lizz

Tadi tetiba jer Mak tepon katanyer dia demam…sedih la pulak dah tak la suara serak-serak Ella, tapi takpe la mak janji mak bagi tau….sayang mak….ni gamba mak masa kat Perlis bila ingat-ingat balik mak mummy ni memang lawak tengah2 ladang gula die suruh stop kete ingat kan aper ropanyer nak bergambar yealah tak penah datang sini yang bestnye dah la hr nak hujan…dgn kilat petir semua ader nak jugak bergambar. inilah mak mummy layan jela…biasala kalo tak edit tak sah…pic ni edit ckit2 jer…..nantila bila ader masa mummy letak tutorial skang ni memang tengah menyusun ayat nak wat tutorial tu….ok….

pixel Mak

Leave a Reply

Current day month ye@r *