wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

25 Feb

makan Hot and roll yang sedap dan adik

Author:lizz

makan Hot and roll yang sedap dan adik

hehe…senin sudah rupanyer….hari ni merah kad saya lambat….al terpaksa la mintak sign en boss saya sambil muka seposen sib baik en boss ok jer siap tanyer maner lagi yang merah saya sign semua…waa ini sudah bagus semua dier sign…tq2

ok2  sebenarnyer nak citer pasal adik cinonet kelenting ni…hari tu saya gi jejalan ngan adik ngan daddy abang? dia duduk ngan nenek…

kisahnyer saya nak dating ngan daddy tapi adik sibuk meraung nak ikut siap pegang tak nak lepas gitu kesian tengok…bawakla jugak…potong betul adik ni baru jer nak feeling bujang gitu…tak perla..jadi terusla kita ke Sunway Pyramid…

Tengokla…tu

suka beno buat muka ponyok  …comella la tu kononnyer8506028826 69413f18bd b makan Hot and roll yang sedap dan adikkaternyer dia nak buat muka bear …adoi adik  ni…buat muka comel ader makna…bodek nak  Hott & Roll rupanyer…. Daddy order Crunchy Peanut  kat dia terus senyum manja..

8504919859 3d4280f389 b makan Hot and roll yang sedap dan adik

Dah dapat layan makan atas stroller sambil makan duk diam la dier kejap…time ni saya order Pizza Beef  lupa nak amik gambar…memang sangat sedap…

makan sambil borak ngan En Daddy…tetiber adik  sound maknyer…katernyer makan jangan bercakap ustazah kater….nanti makan ngan syaitan…nanti siapa yang kenyang?  syai …..terus saya sambung tannn..ha…. jadik mummy jangan cakap tau…haha klakar terkena mummy…bagus2 anak biler hantar tadika islam banyak benda dier balajar……terus kagum ngan sara ni..

 8506028832 fbd37009e4 b makan Hot and roll yang sedap dan adik

 ustazah ni makan kemain terkangkang lagi sedap sangat la tu…

8506028796 9975fea73a z makan Hot and roll yang sedap dan adik

senyum jer dier…muka kenyang…lepas makan2 kiteorang jalan-jalan window shopping jer ingat nak beli baju n kasut  semuanyer tak berkenan dihati kasut pun samer…kenapala susah sangat nak carik ni…time nak semua tak lawa tak cantik tak der size…kalo tak nak semuanyer nampak lawa…adoiii..

Hari ni baju saya hangus koyak…terkena sterika panas…dah la baju tu yang paling best..

pixel makan Hot and roll yang sedap dan adik

3 Responses to “makan Hot and roll yang sedap dan adik”

  1. mamyharraz says:

    holohhh olohh adik buat muka bear yer mmg comellah dikk.
    dapnya hot&roll tu..dpt mkan sambil minut hot latte mmg best :)

  2. Comel..Bijak adik..tak boleh makan sambil bercakapkan.. :)

  3. ajumohit says:

    belum pernah try lagi makan ni lizz, sedap ye? tgk gaya si adik makan pon tau sedap ni ;)


Leave a Reply

Current day month ye@r *