instagram

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

1 Oct

makan kek batik bersama adik dan abang

Author:lizz

Ni lah budak 2 ni

tak menyabo nak makan kek batik

kek baru jer nak mengeras…

dia dah nak makan..

biler dierang nak

makan kesian…terus jerlah  potong bagi sorang sikit…

kemain suka la adik dan abang

letak 3 potong sorang..

maknyerpun join sekali hihi….

sedap…

10002164604 42970f9e61 o makan kek batik bersama adik dan abang

abang makan dengan tangan..

adik macam biasa princess la katakan..

pakai garpu pink dia lakan…

Psssttt : hari ni kitew cooti lagi…

pixel makan kek batik bersama adik dan abang

17 Responses to “makan kek batik bersama adik dan abang”

  1. yummy…dah lamer xmakan kek batik….malas nak buat, sebab xde orang laen nak makan….rietta buat, rietta jugak yang kena habskan…

  2. normi says:

    comel jer 2 beradik ni akak tgk… hehe

  3. okje says:

    Rajinnya Lizz buat kek batik….OKje tak pernah buat pun…Bukan main suka lagi mereka makan yeh!

  4. cho zila says:

    sama ngan anak2 akak kalau dapat makan kek batik tak hengat dunia.. smp suami akak tak bagi akak buat … tapi sekali2 leh lerkan…

  5. amirah says:

    cooti lagiii…syoknya depa mami depa ada kat rumah lagi ni..

  6. dana says:

    syoknyer cuti… pttlah blh lyn kek batik ngn hero n princess tu

  7. Rinna says:

    Suka yer kedua beradik nie makan kek batik.. tengok enjoy betul dia orang..

  8. sedap kek batik…budak2 lagilah suka sebab manis kan…

  9. izan mama mia says:

    wah sedapnya kek batik…teruja anak anak tu makan

  10. mummydearie says:

    Hasil penat lelah buat kek batik bersama, merasa pun bersama2 lah yek. Comel aje budak berdua nih!

  11. Kakzakie Purvit says:

    Oh.. ini kek batik yg semalam ye:)

    Lizz… asyik cuti aje? Tak sihat petanda baik or memang Lizz banyak lagi AL..

  12. IntaNBerliaN says:

    alahaiiii sedapnya nmpk dorg mkn…

  13. Nafira says:

    syoknye cotiiiii! jelessssss~

    lagi terliur nak makan kek batik bila tgk budak berdua makan.. huhuhuhu.. sedap~

  14. Benda coklat lepas tu sejuk2 mesti budak2 suka kan kak.

  15. puan kutu says:

    kek batik mmg sng dibuat..dlm sng2 pun dh lama gak tak buat.hehe..

    tgok gaya abg adik makan dh tau sedap kek batik mami

  16. Juliza says:

    Wah..best..bagus..masak2 dgn anak2…saya ni first time nak wat kek batik ni haa…..jumpa blog nih..tq share resepi..

    btw, jom lawat blog saya
    http://sihatnatural.blogspot.com


Leave a Reply

Current day month ye@r *