wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

10 May

makan meatball di ikea

Author:lizz

salam jumaat uolllss…

ini kisah minggu lepas..sebelum pindah…

Kali ni kiter melepaskan gian makan kat Ikea pulak …

nanti dah jauh…susah dah nak makan-makan kat ikea…huhu

kalo nak makan kat ikea ni… kalo nak elakkan kan jamm pukul 11.00 camtu kena keluar rumah kalo tak masak kena beratur panjangkan….

tapi biasa la kiteorang nak pergi pukul 10 bersiap-siap bagai

pukul 12 baru hegeh-hegeh baru nak keluar rumah…

lepas tu ambik mak teh lagik..kul 1.30 baru sampai kat ikea tau jerla…

dari Ou dah jammkan tapi kiteorang tetap tabah meredah jugak sebab nanti dah tak sempat…nasib baik dedi ok jer…sayang dedi….tak per balik  mami drive k…janji dapat Meatballs yang sedap itu…

8725226390 2e2ff494cc makan meatball di ikea

nah ini hasil…nunggu lama punyer pasal semua nak di makan…hambik kemain banyak makanan kiteorang sib baik semua perut beso boleh habiskan….

kitew fokus satu-satu ek…makanan itew…hehe

Meatball - Swedish Meatballs-

8725226418 b9d55565e1 makan meatball di ikea

Meatball yang diidamkan oleh ai dah sampai…teruja tau…siap2 suruh dedi tambah  sos lebih …meleleh ermmm…20 ketul tu..meatball ni kiteorang oder 3…

ini pun feveret saya jugak  coffee cappuccino yang sedap..letak lebih krimer…gula pun lebih lemak manis…uollsss……

8725226450 781b94f3e7 makan meatball di ikea

ni pulak - Chicken Leg with Swedish Herb and Lemon Sauce-  sesajer jer nak oder mak teh terliur katernyer ayam ni namanyer kemain panjang rasernyer macam lauk pantang jer…

8724106519 c31eecda76 makan meatball di ikea

menu kegemaran dedi - Chicken Vienna Sausage sosej- sedap gak adik kemain suka…abang macam biasa makan fries ngan meatball  jerla…

8724106521 0b02e11e6c makan meatball di ikea

ni pulak cicken wing beli 2 ketul jer…ratah panas2 sedap…

8724106481 d1dd3e4185 makan meatball di ikea

menu budak kecik tapi orang beso yang makan dedi makan spegeti gaul ngan meatball sedap…

8725743280 ed8aa74c3a makan meatball di ikea

ni budak adik kuat makan macam maminyer jugak…sepinggan tu dier nak makan sorang bukan mainkan…orang mintak pun dier tak bagi…tapi last2 tak habis gak…mami  ngan mak teh habiskan…

8724106477 f4a48d24a8 makan meatball di ikea

mak teh tukang bancuh kopi dan tukang layan adik dan abang maklumla dah last kiteorang kat kl kan nanti susah dah nak jumpa makteh..

8725226364 7e8e40f7d6 makan meatball di ikea

jahat dedi snap gambo…time makanan penuh dalam mulut dah controll habis  supaya nampak ayu disitu…hehe…
8725226406 664a5accbd makan meatball di ikea

dah habis makan semua macam ulor kenyang…ngantuk …apepun tq mak teh belanjer  kiteorang….

Psssttt : lapo meatball  lagikkk….

 

 Info 

harga  Chicken Whole Leg with Lemon Sauce IKEA =   RM10.90

harga  Chicken Vienna Sausage w/ Fries IKEA =  RM10.90

harga IKEA Swedish Meatballs  IKEA  Set 20  biji = RM16

harga IKEA chicken wing IKEA 2 ketul = RM 4 * kalo tak silap

harga coffee cappucino IKEA    =  RM 3.00

 

Alamat

Ikea Damansara,
No. 2, Jalan PJU 7/2, Mutiara Damansara,
47800 Petaling Jaya,
Selangor D.E., MALAYSIA.

 

 

pixel makan meatball di ikea

8 Responses to “makan meatball di ikea”

  1. Aiza Hamdan says:

    terliur N tergudaaaaa ++++ dengan meatball tuh..

  2. My Notes says:

    mmg menyelerakan . dok kat seri kebangan pun lum sampai sana lagi …

  3. Kakzakie Purvit says:

    Mak Teh yg kena belanja mestilah tambah sedap sebab free kan. Boleh order banyak-banyak macam tu.
    Sedapnyeeerrr:)

  4. Nafira says:

    terliurnye tengok meatball tuh~ sampai skrg masih belom merasa. maklumlah, shah alam x de Ikea. huhuhuhu

  5. Baby Jane says:

    yang mana button follow?

  6. ct cheery says:

    wah!!meatballs itu sngat buat cheery meleleh..huhu

  7. amirah says:

    aah..kalo pegi ikea kalau tak makan meatball tak sah..

  8. Suzana says:

    Ada sijil halal ke


Leave a Reply

Current day month ye@r *