wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

13 Sep

makanan kegemaran saya

Author:lizz

Hamboi tajuk..

ate tak tau nak letak tajuk aperkan…

ok sekang mak hencik nak citer pasal makanan..

betulla macam tajuk kat atas tu makanan kegemaran saya..

saya ni suka makan tapi dedi kater saya ni memilih…

yer ker! itu persepsi dia…kenkawan pun cakap gitu…sah la tukan…

saya  ni orang kater tekak ni mesti nak kena makan nasi..

kalo tak dapat nasi menggigil jawabnyer kena makan walau sikit..

9666122140 ef1fd22df4 o makanan kegemaran saya

ni nasi lemak paling sedap..tarok ayam..telur mata ngan ikan bilis lebih..memang terangkat..

Nasi lemak ni tak ingat beli kat mana..

tapi yang saya ingat memang sedapppppppppppppp…

tapi tak leh makan selalu yek..hujung minggu sudah..lepas makan tidor…bangun pening lalat muahaha..

 

selain nasi mak hencik suka gak makan pelik2

ni my SIL kak lin yang ajor makan  chee cheong fun

9666119918 58909392fc o makanan kegemaran saya

ni ENTRI pasal chee cheong fun yang sedap tu..

rasanyer memang superb kalo hujung minggu kalo teringin nak makan memang kena pi Ipoh…

9666120364 bd8e139b17 o makanan kegemaran saya

makan pulak ngan wantan goreng kecik comel ni..

memang sangat sedap…

Dan..

ni Yong Tau foo

 

9662890081 c3d721f921 o makanan kegemaran saya

sedap jugak…

Beli kat Sogo rasanyer..

 

 

Dan ini makanan yang paling best

tahap meletop…

nasi Ganja Ipoh..* telan ailio*

memang terbaik untuk  saya  yang suka kari..

ni ENTRI  nasi Ganja Ipoh

8647435572 033028a06f makanan kegemaran saya

semuanya sedap-sedap melampaukan..

 

 

 

 

 

 

 

pixel makanan kegemaran saya

11 Responses to “makanan kegemaran saya”

  1. ummiross says:

    waa nampak semuanya sedap tu lizz, kalau pegi Ipoh kena cari juga ni.

  2. dana says:

    perkh sume mmg mengiurkan tekak nih…. sedap betul kalu dpt… tp lizz mmg lyn nasi je ek… tp kalu bdn selim cam lizz ok lah… ns ganja tuh camne lah rasa nyer… sana sini org duk ckp sedap2

  3. anne says:

    amboi mengancam sungguh mkn kegemaran die…terliur ni.

  4. amirah says:

    *telan ailio jugak*

    teringin betui nak makan nasik ganja tu. tapi entahla bilaaa baru dpt merasa

  5. Nafira says:

    nasi ganja?? patut lah ketagih.. hahahaha
    seram nak cuba.

    terlir nasi lemakkkkk.. huhuhuhuhu

  6. SHiemaCMa says:

    Salam K.Lizz..

    ehehe..ate..cma pun kegemaran jugak mam nasi ni.. nasi ganja tu tak menahan.. huhuhu

  7. Kakzakie Purvit says:

    Kakak nak cari resepi chee cheong fun lah Lizz. Kakak makan suka tapi buat sendiri tak pernah..

  8. Ros_reeza says:

    sedap-sedapnya semua makanan tu.. yong tou fu paling sedap!

  9. el says:

    chee chong fun tu teruja lak nak tahu rasa dia cam mn
    lain2 menu semua el suka..lagi2 yongtaufu perghhh dapnyer

  10. okje says:

    Lizz tak pe suka nasi pun slim melim je hehe…
    tapi yong tau fu tu lama tak pekena lizz

  11. puan kutu says:

    nasi ganja..kena mmg ketagih la kan..

    semua pun sedap2..mengoda tekak jepagi2 lapo2 nie


Leave a Reply

Current day month ye@r *