wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

14 Mar

Malasnyer

Author:lizz
Hari ni sangatla busy tak tau aper yang busy sangat hari ni mummy kene siapkan timetable, masukkan vo, aper lagi ek luper terlalu banyak sangat nak senarai terus luper, sebab terpaksa update blog nak sambung episod bercuti pun tak sempat nantilah…opps aah kena beli playdoh & water calor uwais kat Sogo jangan luper yer mummy…pesanan untuk diri sendiri hehehe…ok bye
pixel Malasnyer

3 Responses to “Malasnyer”

  1. mamalieyna says:

    cantik2 la gambo kt blog awak ni..taktau la bila kita nk blajar bab photoshop ni..huhu..

  2. razucute says:

    boleh cuba….photoshop ni memang interesting mcm blh buat….

  3. admin says:

    wah best2


Leave a Reply

Current day month ye@r *