wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

2 Apr

Malaysia International Shoe Exhibition

Author:lizz
Wah hari semalam kiteorg gi pwtc kononnyer excited giler nak beli kasut dari pagi lg nak tunggu rehat 12 suku nak gi menjelajah naik train tak jauh 2 stesen jer sampai kat saner ramai jugak org ader catwalk pastu ader Jimmy choo kat boothnyer ramai gakla org kerumun mamat ni. lepastu muncul pulak tauke rafflesia cantik jugak tapi terfikir jgk aper kaitan dier jimmy choo ni tapi takper la x yah nak pikir lps tu kiteorg merayau kat booth lain termasukla viss dan lelain tapi biaserjerla ingatkan banyak kasut yang murah dr overseas ker kasut clark ker hush puppies ker tapi tak der pun lepas tu kiteorg gi jejalan kat booth Bill Keith ramai giler orang mak ai, time nak try pun payah kesian member kiter tu tapi u dapat 2 pasang pun ok la tu ika…. kan daripada i tak beli aper2 pun huhuhu sesungguh tak beraper best hanya 2 bintang setengah boleh bg kat exhibition ni selama hampir dua jam kiteorg kat sini last2 kehausan singgah jap kat starbuck untuk melegakan tekak dengan ice blended mocha ummmp sedapnyer…..dah boleh balik opis skang….p1 Malaysia International Shoe Exhibition
Gambar semua ni ambik guna Handphone jer.p2 Malaysia International Shoe Exhibition
Sempat bergambar dengan Bill Keith hihip31 Malaysia International Shoe Exhibition
Tengok ramai org serbu kasut Bill Keith sampai lintang pukang semua kotak…kotak kasut ni memang cantik dah la warna merap ader tombol plk tu memang kreatif….bangat
p6 Malaysia International Shoe Exhibition
Antara rekaan yang menarik yang sempat dirakamkan
p5 Malaysia International Shoe Exhibitionp7 Malaysia International Shoe Exhibition
Jimmy Choo dan Kasut yang mahal dan cantik..
p8 Malaysia International Shoe Exhibition
pixel Malaysia International Shoe Exhibition

2 Responses to “Malaysia International Shoe Exhibition”

  1. SiZ says:

    alaaa nak d pt kan 2 pasang tuh pun bercinta tunggu kan…huhuhu memang dissapointed kan?

  2. razucute says:

    tak per janji dapat kasutnyer kan


Leave a Reply

Current day month ye@r *