wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

27 Jan

MRSM, MARA

Author:lizz

Salam semua…hi pekabar tetiba hari ni mood menaip lebih sikit maklumla baru beli IPad (tipu jer) berangan la ni hehehe bukan per komputer cap lowyat rosak laptop daddy bawak ke Office huhuhu sedih…sejak akhir2 ni ramai sangat yang menelefon jap2 telefon bukan tanya khabar sihat ke tak dah makan kebelum tapi asal telefon jer tanya MRSM   malam2 pun telefon glamer betul minggu ni perasan, telefon bukan aper  duk menanya pasal MRSM, camana nak buat rayuan, nak cek mrsm terus camana, siap bagi no ic anak mintak tolong check MRSM dapat ke tak huhhh penat gak tapi takpe itulah apabila kerja di MARA.  kalau kat FB kemain lagi banyak mesej dari member2 tanya pasal MRSM puas gak nak menjawab cam pengarah pulak….hehehehe kalau nak tau lebih lanjut pasal MARA atau MRSM klik jer kat sini

pixel MRSM, MARA

3 Responses to “MRSM, MARA”

  1. atie says:

    oo..kerja MARA..

  2. cemomoi says:

    tanya tanya mara, nak tanya si syed ok ke tak (mara kl)

  3. su manje says:

    em…..uiks…..keje kat MARA ek……..?
    singgah ptg sis..
    su baru bagun tidoq nie..
    mamai sat


Leave a Reply

Current day month ye@r *