wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

17 Mar

Mari BerSolat

Author:lizz
Mari bersolat, mari bersolat pada semua….dah tak ingat lyricnyer uwais dolu2 suke nyanyi lagu ni cd ni best jugak simple 3d animation kanak2, budak cam uwais suker la tapi tak tau kat maner cd tu menghilang pemberian bermakna dari member Kak Mira tq….hasilnyer dia selalu jugak ikut kami solat terutama skali waktu maghrib kalau mummy ambik air sembahyang sibuk dia pun nak ikut gak…habis basah baju lepastu sibukla nak tukar baju lain..kadang2 tergelak jugak mase kita nak solat dia sibuk nak pakai telekung jugak puas mummy terangkan kenapa uwais tak leh pakai telekung habis tu dia buat muke tak puas hati (susah gak nak terangkan ni…ok idea dah datang) mummy pakaikan reben adik qaysara kat rambut uwais dia taknak ha apa lagi mummy terangkan macamtu jugak telekung orang leleki tak boleh pakai kerana untuk perempuan bla..bla..bla…….selesai masalah dia dah paham dah kot. pastu waktu solat pulak duk terjenguk2 mungkin nak tau kita buat aper tgk mulut jer berkumat kamit lepastu aper lagi pun wat camtu jugak hehehe lawak jugak la abang Uwais ni…

tsolat Mari BerSolatGambar abang uwais tengah azan ikut daddy nampak jelas titisan air sembahyang sejuk hati mummy….

pixel Mari BerSolat

2 Responses to “Mari BerSolat”

  1. Alynn Notnot says:

    semoga nnt dia besar jadi budak baik sentiasa, amiin~

  2. razucute says:

    Alynn : tq Alin mendoakan uwais anak lelaki yang paling disayangi tu….


Leave a Reply

Current day month ye@r *