wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

22 Mar

Mari mewarna bersama Uwais & Qaysara

Author:lizz
Aper Uwais & Qaysara buat tu? ha inilah aktiviti yang paling abang Uwais suka pantang nampak mummy & daddy bukak komputer mesti kena layan mereka berdua dulu yang sorang intan payung Qaysara ni suka dengar lagu sambil menari yang basic jer dia tau mengangguk & menggeling sambil tersenyum memang comel sangat…hari ni kita bersama abang Uwais belajar mewarna bersama Qaysara mula amik colour aper abang? blue, red, green black tah aper2 diorang ni membebel sampai abang uwais tergelak sakan layan adiknyer. Adik Qaysara belajar sambil pegang Ultraman dan menghempuk keyboard….habisla. abang uwais ni syok sendiri mengajar adiknya tu dah bosan, iala abangnyer garang sangat mengajar (cam mummy dia kot) last2 adeknyer melarikan ultraman apalagi abang Uwais mengamukla ambik Ultraman kesayangannyertu.

t40 Mari mewarna bersama Uwais &  Qaysara

La ader lagi lepas rampas Ultraman terus letak kat sebelah dia tu kira ader kuasa la agaknyer Ultraman duk kat sebelah. kali ni dia colour beruang pulak ok jugakla hasilyer cantik first colour orange, lepastu dia buat colur biru bayangkan beruang colour biru memang lawak la sang beruang ni…hehehe. Banyak aktiviti yang berbentuk game ni mummy simpan sejak uwais kecik lagi mummy dah mula kumpul kebanyakan semua berbentuk file SWF senang tak payah online kadang2 game online ni lambat sikit. lagi satu kalau ader aktiviti colouring macam ni tak der comot abag uwais & Qaysara ni tapi mummy ader juga buat aktiviti colouring dengan menggunakan kaedah manual.t41 Mari mewarna bersama Uwais &  Qaysara
pixel Mari mewarna bersama Uwais &  Qaysara

8 Responses to “Mari mewarna bersama Uwais & Qaysara”

  1. JUE says:

    Cutenye dua badik ni main game kaler2! =)

  2. Ezzah says:

    kak, yg kaler2 tuh ada software dia ke apa? nk bg danish main kaler2 gak la macam uwais. ehehehehe

  3. kEy says:

    nak jugak mewarna ayah!
    ekekeke =P
    *wink wink

  4. razucute says:

    jue:tq jue tu lah aktiviti diorg kalo mummy & daddy dia balik kerja.

    Ezzah:aah software flash nanti akak try convert file flash kalo ok akak bagi ok…

    key: boleh2 jom…

  5. Qistina's Mama n Abah says:

    Mummy…berkenan la kat game main kaler2 tuh..macam mana nak dapat ek..share sket leh tak mummy…?

  6. ALIA says:

    WAU,CANTIKNNNYA LUKISAN NI.

  7. achie says:

    kalau kcil dah diasuh,tak heran besar leh jadi pelukis ni..hehee
    nyte sis

  8. bikin kaos murah says:

    blognya keren . kunjungi blogku juga ya


Leave a Reply

Current day month ye@r *