wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

10 Apr

Mee goreng sedap….

Author:lizz

 

 

mee goreng sedap1 Mee goreng sedap....

Mee goreng sedap….

Masalah saya pepagi biler time kerja ialah nak makan…. biler time nak  sarapan jer tak tau nak makan aper..pegi kedai tu kedai ni semua dah macam jemu sangat…last2  tunggu En suami n anak2 makan dulu baru nak order tak pun makan jer roti bakar selalu cam tu tau..tapi hari ni berkobar-kobar dari semalam nak makan mee goreng…

sampai jer office punch terrus jer kluar makan urmm dapat pulak mee goreng sedap….menepati citarasa tau tambah-tambah pekena 3 layer tea ermmm puas…biler masuk kejer ala2 ngantuk gitewww teruk betul tulah penangan mee goreng sedap…ngantuk2 ni layan lagu Yuna Terukir dibintang ni best gak…

pixel Mee goreng sedap....

One Response to “Mee goreng sedap….”

  1. intan_blur says:

    nyum..nyum..tgk pun dah menarik..


Leave a Reply

Current day month ye@r *