wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

22 Jul

Melawat baby Newborn Uncle Meo

Author:lizz

♥¸¸:•*´¯*✿ Melawat baby Newborn Uncle Meo ✿*´¯`*:¸¸♥  

salam senin uollsss…

diam tak diam dah masuk 13 hari kita berpuasakan…

kali ni kiter citer  aktiviti weekends 2 minggu lepas

time ni belum puasa lagi..

kiteorang anak beranak..nak pegi melawat baby baru Uncle Meo ..

kebetulan wifenyer isya berpantang umah maknyer kat Ipoh…

Jadi bolehla kiter melawat baby baru Uncle Meo..

kemain seronok lagi bebudak ni..

tambah-tambah budak yang bernama Qaysara Zulffa Ez_zehra tu..

 

Pepagi

celik mata dah..menepek kat mami bisik kat telinga “Mi bangun la..kater nak nengok baby…cepatla…

mami baru jer nak membetulkan urat pinggang…nak tido lelame…muahaha…

selagi tak bangun selagi tu dia bisik2..kalo bisiknyer slow takper ini kemain kuatkan…nak tak nak kene la gagahkan bangun jugak…

lepas tu nak mandi ngan mami katernyer Princess mesti mandi ngan mami…iyolah tu dek..oi..

 

dah siap-siap…

pakai baju…adik macam biasa pakai baju pilihan hati…

 

 

Tadaa..

Inilah..sayang mami Sara…pakai lipstik pink…cap pink..baju pink n jaket kesayangan…

9337133303 9c43a4173f Melawat baby Newborn Uncle Meo

rasa cam nak sorok jer jaket ni…asik itu jer yang dia nak sarung…tapi..kalo hilang…mulala dia mencarik…lepas tu melalak tak ingatkan…jadi biorkan ajer…

Dalam kereta

asyik nyanyi..atas riba mami

lepastu…

gaduh2 ngan mami..lepas tu memanjer ngan mami..adik..adik…

 

ok dah sampai umah Uncle Meo…

9339920518 05b79c8f96 Melawat baby Newborn Uncle Meo

Masuk dalam umah terus lepak -lepak…

baby tengah tido..

 

adik ngan abang..

nengokla tu..dah macam umah sendiri..

habis diaorang sepahkan…

aderlak geng adik ngan afiq tu tengah kerjakan Iron Man Abang tu…kekonon tengah suap makan tu…

abang landing baik punyer…santai kemain..memangla..

9337133377 db45383560 Melawat baby Newborn Uncle Meo

 

santai nengok kartun inilah dia abang..

kalo dapat tengok kartun memang mende lain dia buat dek jek..

9339920502 f6da4b7c4a Melawat baby Newborn Uncle Meo

 

Yeeaay baby bangun…Sara kemain senyum melebor..habis dia gomolnyer baby gegirl uncle meo ni…comel…putih gebu…

9339920528 320cd724ac Melawat baby Newborn Uncle Meo

lepastu aper lagik dia bagi hadiah sambil kiss2 nyer baby

lunyai pipi baby uncle meo ni tau…

yang bestnyer siap dia bukakan hadiah untuk baby katernyer..

adoi adik ni…

 

Mami & Baby…

9339920648 3ef789a0d9 Melawat baby Newborn Uncle Meo

acaner ader bakat nak timang sorang lagik…hehe

geramla..nengok baby comel2 gini..

bau baby pun best wangi sangat…ermmm

 

9337573273 48273fd50d Melawat baby Newborn Uncle Meo

nengok la bebudak ni main pasir pulak…

biasala budak jarang2 nak dapat main pasir…jakun dulu umah tinggi..

sekarang pantang nampak ader pasir..terus korek longkang buat jalan la memacam…

lepastu kuku itam..

sabor jerla…

 

9337133619 d5a9337132 Melawat baby Newborn Uncle Meo

Gaya spiderman memasing..

Happy lepas main pasir..

9339920716 45b43c5996 Melawat baby Newborn Uncle Meo

Time ni dah nak balik…dierang ni taknak balik..lagi..

tak per lain kali kiter datang lagik kk…

 

* Tahniah Meo & isya…

pixel Melawat baby Newborn Uncle Meo

18 Responses to “Melawat baby Newborn Uncle Meo”

  1. syoknyer bau bb baru lahir…
    ambik berkat ekk uols :D

  2. lieyalatif says:

    amboi lizz…care dokong n kiss baby tu mcm mmg dah sesuai sgt tu heheheeh…lieya doa2 kan ade rezeki lizz yeak….sara pun dah tak sabar tu jadi kakak heheheeheh….

    kemain sara ada jaket peberet yeak…diva sgt uollssss!! heheheheh

  3. Kakzakie Purvit says:

    Apa tunggu lagi Lizz, adik pun dah tak sabar nak ada baby. Mesti kalau dapat baby sendiri exitednya lebih-lebih lagi..

  4. suriaamanda says:

    SA suka rumah macam tu…hijau jer…macam rumah kampung kan…budak2..biasa la lizz

  5. niezzareena says:

    bestnyer bau baby…. rindu!

  6. walla wei.. baby baru.. mesti best sgt bau dier kan !

  7. ummiross says:

    ummi suka bau baby, ni rasa nak cium2, comel sangat.

  8. jijah says:

    comelnya baby tu kak! bape umurnya tu..macam besar je…hehe

  9. kak ieda says:

    wahh comelnyee bb ..
    aduhhh tercium2 bauu wangi ;)

  10. eiela says:

    comelnya baby tuh, suka tengok dia pakai baju ijau n sarung polkadot. cute

  11. rasp says:

    your kids sama cam anak i…
    jakun jumpa ‘tanah’ i labelkan…
    seronok tak terhinggalah kan sis dpt main kat tanah lapang, pasir2 gitu…
    hehehehehehhehehe…

    comilnya babyyyyy….
    sedap bau baby kan sis ;D

  12. knor says:

    sama dgn muhammad..pantang tgok kartun..pasir pun jakun juga….cantik rumah tu..lapang je kawasan..

  13. salam kenal… singgah sini…
    mang besh dapat cium bau baby…. org kata bau syurga….

  14. anne says:

    geramnye dgn baby..dah ada gaya dah tu lizz. sara pun tak sabar nak dpt baby..hehe

  15. Zawiah says:

    bau baby mmg best . budak klu jumpa pasir , mmg tu la gelagat mrk …

  16. okje says:

    Tak mo tambah lagi ke lizz

  17. Sha says:

    Tq kak liza n family 4 visit us :)


Leave a Reply

Current day month ye@r *