wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

24 Oct

menang contest trudy teddy | 1 prize Precious Moments with Trudy & Teddy

Author:lizz

menang contest trudy teddy | 1 prize Precious Moments with Trudy & Teddy

truedy teddy1 menang contest trudy teddy | 1 prize Precious Moments with Trudy & Teddyseronoknyer..

mungkin   last minute itu menjadi…

tetibe*

ye…betul saya adalah orang suka buat last minute tapi ikut keadaan…kekadang idea last minute mencurah tau…betul (persepsi sendiri jangan ikut)

Pepagi …

bukak website Nuffnang ader contest  Precious Moments with Trudy & Teddy ..hari-hari tau saya bukak website nuffnang nak2 ader contest dari Trudy & Teddy pastu berangan kalo menang ni best ni…pastu katop balik…bukak jer berangan buatnyer idok…

Tapi satu hari…. esoknyer dah nak katop contest Precious Moments tu … baru terbuka hati nak join…bukan aper rugi kalo tak join  qaysara memang ader banyak gambar dia pakai trudy teddy…

terus mencecet   edit n mengayat la sekali….Daddy siap membebel aper yang dear duk buat ni sampai mcm tu skali…busynyer teruk betul…diamkan ajer (sambil buat senyuman semanis kurma) ..hehe..

2, 3 kali baca terus hantar…siap..

Dan Hari senin hari tu Nuffnang email n komen kat Entry  Precious Moments with Trudy & Teddy…menang 1st Prize gitu…waa mak suker… lepas ni lagi banyak baju adik.. brand  Trudy & Teddy…kan adik nak jadik princess* tetiber terbayang dress trudy teddy tu..TQ Nuffnang & Trudy & Teddy..tak shabar nak gi soping Trudy & Teddy…

Coretan : tahniah pada kawan2 yang lain..

pixel menang contest trudy teddy | 1 prize Precious Moments with Trudy & Teddy

7 Responses to “menang contest trudy teddy | 1 prize Precious Moments with Trudy & Teddy”

  1. Ajumohit says:

    waaaaaaaa tahniah dear!!! tahniah!!! bestnya lizz

  2. mamyharraz says:

    Tahniah ya .
    wahh lumayan tu hadiah yg di perolehi..
    adik qaisara mmg layak menang :)

    tahniah sekali lagi :D

  3. Myra Jay says:

    Wahhh tahniah ye.. rezeki walau last minit, mesti meletopp entry tu :D

  4. kakcik says:

    Tahniah… tahniah… :)

  5. Nora says:

    wah… tahniah… tahniah…

  6. Jazwina says:

    Tahniah Qaysara…Qaisara kita pun menang gak..tapi saguhati je…hehehe…

  7. IntaNBerliaN says:

    wah bestnya… TAHNIAH!! :-)


Leave a Reply

Current day month ye@r *