wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

25 Mar

menara taming sari melaka

Author:lizz

Hari tukan kiteorang gi melaka…

mak, paklong,maklong, kerry, makteh moksu, semua ikut…termasuk kiteorang satu famili

dah lama sebenarnya tak jejak kaki kesana..

memandangkan ada kenduri belah arwah ayah

kita pi sekali jalan-jln alah kat menara taming sari melaka jer

8587144645 cfbbb2341a z menara taming sari melaka

Sempat ku snap Gambar Gerbang Melaka Sentral..dah sampai melaka..

sampai sini kagum kejap…bandarnyer bersih sangat..

alangkah best kalau KL macam Melaka…Bersih tersusun susah nak nampak sampah…

8587203153 0a7ee66f77 z menara taming sari melaka

Nilah rupa menara taming sari melaka saya tak tau ader mende alah ni siap boleh naik menara ni boleh tengok view melaka…

yang cantik dan bersih itu…

kiteorang kagum lagi…

hehe..

Memandangkan hari mendung dan hujan ingat nak naik beca bagai..langsung tak bolehcuma naik menara jer aktiviti yang tak kena hujan..

saya ingat nak naik menara ni last2 biler dah penat baru naik menara..

8588245530 90a7919de5 z menara taming sari melaka

nenek kemain eksited nak naik menara…suka latu…tak kurang budak duerang tu…

8587149033 9f920e275c z menara taming sari melaka

Saya dan anak buah anak akak kerry..merangkap kawan baik abang…abang suka buli dier suruh dukung la aper la

8588249922 1e8e854770 z menara taming sari melaka

Adik cam biasa menepek ngan mummy

8587144579 ffb4e50cd7 z menara taming sari melaka

Adik abang dan daddy…homeyyy

8587257681 51a5ebaabc z menara taming sari melaka

kemain best naik Menara Taming sari ni..nampak vies seluruh melaka rupanyer menara ni  boleh berpusing…jadi view nyer kita boleh lihat keliling melaka…cantik ..

8588245492 3747ab34b8 z menara taming sari melaka

Tengok nenek tu kemain dier siap suruh snap gambar dier sorang2 suka latu…

8587273901 cd2f8279a3 z menara taming sari melaka

mok su tiru nenek nak bergambar cam nenek jugak..memacam

8587205509 a4c938eb8d z menara taming sari melaka

Maklong dan paklong tak naik sebbnyer Mak long gayat…rugi o 8587144623 b5e0009730 z menara taming sari melaka

dah kiter dah nak balik kejap jer kat sini hujan lebat…ingat lain kali nak mai lagi…tak habis jalan-jalan kat sini…

 

Pssst : Kiteorang sempat jugak makan Coconut Shake kat Klebang tapi lupa amik gambar…adoi…luper dah habis baru ingat…kehkeh

 

Info menara taming sari melaka 

 Harga tiket Menara Taming sari Melaka

 RM 10.00 ( Dewasa)
RM 5.00 ( Kanak – kanak )
Menara Taming Sari,

Jalan Merdeka Banda Hilir, 75000 Melaka, Malaysia.
Tel  : 06-2881100

         06-2813366
Fax : 06-2881551
pixel menara taming sari melaka

9 Responses to “menara taming sari melaka”

  1. IntaNBerliaN says:

    sy xsampai lg sini.. best je tgk gambar…

  2. PiNkyCaT says:

    seronok nye jalan2 melaka!:)

  3. lelamaisara says:

    saya dah dua kali sampai sini….

  4. Lieyalatif says:

    Lizz dah jejak menara tuuu!!! Lieya ni selalu balik melaka tiap2 bulan x sampai lagi hahahahaah….cuti sekolah ni mmg ramai laaa org melawt melaka…

    Kemain manis lagi lizz berbaju kurung…baru balik kenduri yek heheheh…cute sgt!

  5. anne says:

    Melaka ni kan dah mcm percutian tahunan. Tetiap thn gi Melaka..haha

  6. daddyziyyad says:

    Tak pernah naik …dan Melaka pun dah lama saya tak pergi..) Cantik view dari atas tu

  7. Kesumaangsana says:

    baru je balik dari sini hari tu hehehe

  8. ajumohit says:

    seronoknya makan angin, pernah naik taming sari ni 2 tahun lepas

  9. lyafrina says:

    lya x pnh smpai sini…
    selalu dgr & tgk gambar je…


Leave a Reply

Current day month ye@r *