wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

20 Feb

Mencantikkan blog dan mengemas blog

Author:lizz

Mencantikkan blog dan mengemas blog

Salam semua…dah lamer tak berblog rasernyer…hikhik al maklumla mood tak mai…skang musim mengemas blog…tetiber rajik lak nak menambah eksesori kat blog ni…raser dah setahun lebih tak mengemas tau2 jer lakan semua benda bersawang dah luper coding terkial-kial nak start…

plan memacam nak buat tapi kemalasan melander tu pun masih pening2 lagik….blog sendirik lelambat pun tak per….blogwalking pun dah jarang sibuk jer manjang…haih

Rehat jap la…cer tengok aper la masuk la masuk dalam mater abang ni…sakit mata Mencantikkan blog dan mengemas blogjika korang mak ayah yang hebat jom sertai peraduan #HuggiesCouples hadiah hebat menanti….tunggu apa lagi…jomm

pixel Mencantikkan blog dan mengemas blog

6 Responses to “Mencantikkan blog dan mengemas blog”

  1. Kakzakie says:

    Rain jualah nak mengemas… kakak tak pernahnya kemas laman biarkan dari dulu sampai sekarang.

    Abang sampai terbaring mata masuk sampah ye

  2. Ajumohit says:

    Sejuk je mata memandang masuk sini, yang header th cantikla mummycute

  3. AdikCute says:

    Salam sis…
    saya masih baru dalam dunia blogging…
    nice la blog sis…
    adikcute suka….
    em…. sronok singgah sini

  4. Salina@IbuAqil says:

    PAddan dah lama x singgah umah kami..
    Sibuk erk.. ;)
    TC dear.. :)

  5. hawa says:

    salam kak

    lama awe tak kemas dan cantikkan blog…lama betul xtukar background..hehe


Leave a Reply

Current day month ye@r *