wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

19 Mar

Menikmati manisnyer Donut | Donat Sedap ker?

Author:lizz

menikmati donut sedap Menikmati manisnyer Donut | Donat Sedap ker?Menikmati manisnyer Donut | Donat Sedap ker!!!

Ummm sedap ker donat tu dik ngan abang? jawapannyer 6 biji habis ditelannyer dengan selamat,  pastu 2 botol mineral habis gak…budak 2 orang ni memang kaki donut kat umah pun makan donut kat luar pun tu gak yang dimintak…donut montel memang pilihan…..

Donat kat Big Apple ni manis sikit sebelum makan kener ketuk2 buang gulernyer kalo tak manis melampau….tapi Donut Big Apple ni menjadi pilihan kalo bawak anak2 makan donut…Donut ni sedap sikit dari yang lain anak kiteorang suker….

tengok la tu gelagat anak2 ni…nampak cam sopan jer dierang ni…tapi sebenarnyer dierang kaki huru hara sikit… pakar  membuat sepah..haha …kalo tak bersepah dan tumpah air memang tak sah…orang kat sini kerling jer kat kiteorang anak 2 jer tapi dier punyer bising cam 10 orang …. mummy & daddy tak makan pun nengok jer dierang makan…. kalau keluar mummy & daddy berkongsi jager sorang satu… mummyer suker jager yang besar senang sikit…selalunyer Daddy akan mengawasi adik maknyer tak larat oooo….

 

pixel Menikmati manisnyer Donut | Donat Sedap ker?

4 Responses to “Menikmati manisnyer Donut | Donat Sedap ker?”

  1. nUR_rOsALiNdA says:

    Nnt kalau kita dah ada 2 org pun kena amik jaga sorang satu kan..Hehehehehe~ Insyaallah :)

  2. fieda says:

    besonyer donut tu…mestilah donut sedap kan..auntie fieda pun suka donut..

  3. uwaisdaddy says:

    sedap RM2.50 sebiji..hehe

  4. Waney Zainuddin says:

    terliur tengok donut besar tu. tetiber teringing plak :D


Leave a Reply

Current day month ye@r *