wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

15 Aug

Menjelang Hari raya 2013

Author:lizz

salam Semua…

selamat Hari Raya….

Acaner Ngan Sambutan Raya…best woooo Raya…

sampai tak hingat Update blog

gitu la gayernyer…

makan lemang ketupat…rendang lebih

badan jadi lemau

asal bukak lappy…jer ngantuk acaner ..amik gambo kemain banyak..

teruk betul perangai…

untuk pendahululuan kiter cerita pasal sebelum raya dulu ek…
9418889927 0afcc70102 Menjelang Hari raya 2013

sebelum tu kat ipoh carik baju raya sedondon…

nasib baik ikut cakap dedi beli baju kurung & baju Melayu kat ipoh kalo…tak mau tak dak…

9511923269 ba81688a52 Menjelang Hari raya 2013

budak ni pantang nampak baju pink asik nak beli jek…ni baju kurung ke 3 adik…

terpaksa beli dia dah ngamuk kat situ…

nasib baik murah jer baju kurung peplum pink ni….

saya beli baju kurung sedodon konsepnyer warna peach…

beli kat green town jer…

dedi cam biasa….beli kat Jakel…verangan nak jadik Aoron ajiz la tu…

abang pulak punya la susah nak carik baju dia….

Kat Jakel tak dak…ader baju pak ngan anak tak dak…

tetibe nak marah…hehe

tak pa tahun depan ku beli kain sepapan tu buat aju sedondon muahahaha…

last2 baju abang jumpa kat gene Martino…

 
♥¸¸:•*´¯*✿  ✿*´¯`*:¸¸♥  

kan saya kater saya nak belibelah kat Kl sebelum balik raya….

hamik ko…

memang hazab uollsss…

9418887961 793c461f11 Menjelang Hari raya 2013

ni kat masjid India hujung 2 puasa ni punya la sesak…

nak cari tudung mak & mentua..

punyalah susah…

kena pandai carik kot celah kedai…

sebab mak tastenyer nak yang labuh, ader renda…dan cantik…katernyer..

mak mertua nak yang susah keronyok…konsep tak nak bergosok…

nasib baik jumpa…

sampai kehujung masjid India…saya carik..

dalam padatu siap beli berelai selendang…hehe

9514732004 a8f1ba4666 Menjelang Hari raya 2013

dan last sekali..

carik samping abang Uwais…

nak yang murah jer bajet bawah 20 hinggit..

kalo kat area depan jalan TAR tu..

semua mahal…

kiter kena pandai carik gak..

akhirnya dapat samping abang 13 hinggit jer…

 

9418888569 9fd36609f7 Menjelang Hari raya 2013

lepastu edisi Merayap di Sogo nak cari mekap..

dekat2 raya barang mekap pun nak habis ala nak beli Lipstik n blusher  jer..

Pi la Mac..

lipstik yang saya nak tu semua habis…

sipi sipi kaler pun habis..

pendek kater lipstik kat Mac tu habisla…tinggal kaler yang ala2 coklat & kaler pelik2 gitu…

kalo beli Mau jadi ladi Gagah…hehe

bosan..

 

Pi naik atas merayau kekonon nak beli kasut ..

tapi takder mood..

pi la Wacoal…

rembat barang selai…

snap gambo dulu ek….

9514668318 558917fc34 Menjelang Hari raya 2013

Balik Opis collect kuih raya lak…

tu dia….berbalang uolsss…
9422029298 11a9236d40 Menjelang Hari raya 2013

ni kuih fav tart cheese nenas…N biskut coklat oren…wallah…

 

 

balik dedi amik…dedi awal2 lagi sampai KL

9514746244 667524828d Menjelang Hari raya 2013

Esok nyer

pi Mid Valley ni la aktivitinyer adik sibuk try kasut…tapi semuanyer nan ado sizenyer…

 

9514793992 50fd9b1627 Menjelang Hari raya 2013

ni Pulak Zara…

dapat gak beli seluo abang 3 helai…

adik tak dak size…semuanyer habis…

 

 

 

ni kat brand Outlet time ni dah pukul sepuluh kot…orang beratur punyerla ramai…uollsss…

kat sini paling best banyak baju utk adik ngan abang reganyer pun murah…

 

 

 

9512185293 368d0e35dd Menjelang Hari raya 2013

LEPASTU..

PI…ISETAN beli kasut ngan baju lagi…haaa….amik ko….

menambah lagi baju adik abang kat sini ader sale jugak….

ok….siap soping baju jalan adik ngan abang..

 

 

Dan…

jom berangkat untuk balik Raya…

 

9515011160 30ea253c9f Menjelang Hari raya 2013

ok lah nanti sambung cerita buat ketupat pulok…ek..

babai….
 

 

 

pixel Menjelang Hari raya 2013

14 Responses to “Menjelang Hari raya 2013”

  1. suriaamanda says:

    baju kurung merah makngah tu cantik…eh..lupa nak wish…selamat hari raya,…maaf zahir batin..meriah budak2 beraya eh…

  2. wak gelas says:

    mak sukak snap gambor erk..,ammvoiii.,eHHHee

  3. puan kutu says:

    tu diakemain sopingtak igt dunia.rajin plak tu jelajah byk tempat..anak2 dh beso ok la..klu sy idaklah rajin..:)

  4. anne says:

    amboi sakan shopping ye..

  5. mamyharraz says:

    amboi lizz kemain shopping terus rasa bahang aidilfitri meresap dlm jiwa gittu ;)
    sy pun gigih shopping last minit.
    apapun salam lebaran utk lizz :)

  6. deno says:

    meriah! deno tahun ni beraya kat hospital… huhu

  7. cho zila says:

    memang sesangat seronok tengok lizz shopping… macam2 dibelinyer.. kalau nak shopping kat ipoh kena cepat sikit kalau last minute memang tak banyak pilihannyer…

  8. Nafira says:

    Wahhh.. soping raya sakan tuh~
    sampai ke malam buat persiapan raya yer~

    Selamat Hari Raya Lizz..:)

  9. zee says:

    hurmmm kemain soping nih…

  10. tihara says:

    nice tudung lizz, labuh..
    salam hari raya n maaf zahir batin ey :)

  11. Myra Jay says:

    Las minit shoping ada best ada yg tak best nya :)
    Tp cuma letih jela kan kena sesak2 “_

  12. ajumohit says:

    seronoknya shopping lizz, persediaan utk raya kan, warna tema samalah kita merah peach ;)

  13. wah sopping sakan utk raya ni yer hehehe

  14. ummiross says:

    lizz..ummi suka sangat ketupat palas ni, yang buat sendiri ni tentu lagi best, ummi biasa beli je sebab tak pandai buat sendiri.


Leave a Reply

Current day month ye@r *