wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

5 Aug

menu buka puasa simple dihujung ramadhan 2013

Author:lizz

salam senin uollss…

menyepi la kiter 2 tiga hari ni…

mood menyoping kater ko..

tak sempat nak ngadap blog…

gambor kemain banyak tapi..

nak entrykan tu liat beno…

duk tersimpan jer ..

hehari nak entry kan…asik tak menjadik jek..

last nengok gambo jek…hehe

 

ok ni sikit gambar menu makanan menjadi fav kiteorang untuk puasa 2013…

kenangan ni uollsss…

menu berbuka puasa yg simple tapi sedap sangat2 bak kater abang dan adik…

9400300253 6cdbf3d57f menu buka puasa simple dihujung ramadhan 2013

ini menu buka puasa paling simple dan mudah..

sardin goreng…telur dadar gulung ngan brokoli yang dicelur..

rasanyer memang wallah…

time ni daddy buka puasa kat fakulti dia…jadi saya beruasa ngan anak-anak kat umah..

1st time makan tampa suami..

sedih…

 

 

 ♥¸¸:•*´¯*✿    ✿*´¯`*:¸¸♥  

haritu…

tengari dedi cakap dia nak masak special untuk saya tapi rahsia…boleh…

saya jenis x kisah asal nasi ku telan sajo..ok yang pasti nasik katernyer…

balik-balik sampai kat keta anak2 menjerit dari dalam keta..

“mami!  dedi masak sedap ….adik ngan abang makan 2 pinggan”…

bila ditanyer dia cakap sup itam ngan sayur hijo…

aperla agaknyer rupanyer

nasi ayam hainan…sedap..

maminyer pun makan 2 pinggan…

9400300563 39a9045acd menu buka puasa simple dihujung ramadhan 2013

 

 

♥¸¸:•*´¯*✿    ✿*´¯`*:¸¸♥  

yang ni pulak menu hari minggu sup sayur ngan soun…ayam goreng berempah ngan sambal totok sedapnyer..

9330939751 68b4cb440f menu buka puasa simple dihujung ramadhan 2013

 

 

♥¸¸:•*´¯*✿    ✿*´¯`*:¸¸♥  

beli kat bazar…uollsss…hehe..ini menu kegemaran dedi sepanjang zaman…

beli kat bazar…uollsss…hehe..

9330940023 3d2672632c menu buka puasa simple dihujung ramadhan 2013

 

ondeh-ondeh atau kuih gula melaka…

pixel menu buka puasa simple dihujung ramadhan 2013

16 Responses to “menu buka puasa simple dihujung ramadhan 2013”

  1. dana says:

    rajin nyer deko gitu, untung lizz suami pandai msk… geram akak nengok nasi ayam tu… mcm nk bt je tp mcm mls heheheh

  2. Ni menu simple yang menyelerakan ni… :)

  3. suriaamanda says:

    presentation dah macam masterchep dah ni…good job..

  4. rasp says:

    uiiishhh sis…
    i tengok plating pun dah menarik minat…
    tgk menu lagi lah best….
    wahhhh untungnya cik abe pandai masak…
    skali skala tukar air tangan memang rasa sedap kan sis….

  5. daddyziyyad says:

    Lauknya simple..
    Tapi siap ada stroberi! hahaha..

  6. anne says:

    terliur tgk sambal totok. dah lama tak buat. sejak pregnant ler…

  7. simple tapi menyelerakan…nyum2..^^

  8. cho zila says:

    cantik cara letakkan makanantu.. hatta ikan sardinpun nampak ehm sedapnyer… ehm bertuah ada suami yang boleh m emasak…

  9. amirah says:

    sedap2nya menu…

  10. Zawiah says:

    sambal totok mkn dgn sayur , mmg menyelerakan …

  11. ajumohit says:

    lizz walaupun simple tp cara hiasan tu menampakkan keprofesionalan dan berselera nak makan hihi

  12. M says:

    Kuih buah melaka tu my peberet :)

    Kak, selalunya yg simple tu yg sedap ;D

  13. noen says:

    dh raya dh ni…mana pic raya? hehe

  14. cho zila says:

    adik2 akakni semua raya sakan.. blog dah sunyijer.. jom tak sabar akak nak baca cerita raya lak…

  15. ajumohit says:

    cepat2 update ye lizz, x sabar nk tgk gmbq raya

  16. ayut says:

    simple2x pon nmpk menarik menu terakhir puasa yer ^^


Leave a Reply

Current day month ye@r *