wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

24 Jul

menu buka puasa dalam ets

Author:lizz

Ader yang tanyer saya..

Acaner berbuka dalam Train…

saya ok jer…*sedih…

biasanyer saya beli air mineral sebotol kuih sebijik..buah sikit & kurma bawak siap2 dari umah..

9349660592 6a6057a176 menu buka puasa dalam ets

sikitkan…

Tapi jangan terpedaya uollls..

saya balik umah makan lagik dedi dah siapkan makanan…dia masak special hehari tau…

dia sanggup berbuka minum air jer…lepastu tu kang kiteorang makan sekali

saya ok jer  dia makan dulu..tapi dia yang sanggup tunggu isteri kesayangannyer ni haih…*kagum

 

sekali jer…

saya makan nasik dalam train sebab sakit kepala..

pagi tu saya sahur nestum jer..

lepas tu perut buat hal…

terus saya  buka ngan nasik….yang jual dalam train

RM 9.00 untk nasi ayam ngan air…tapi Tak sedap…

makan sikit rasa cam Errrrrr…

tak sedap…

9349674244 7f27b5ab5e menu buka puasa dalam ets

balik umah makan nasik dan lauk dedi masak ..

2 pinggan habis kumakan..

nanti kalo sempat saya tunjuk menu2 dedi masak..

tapi lepas buka puasa nanti hehe…

nanti orang terliur pulak..

ok  babai…

 

 

 

 

pixel menu buka puasa dalam ets

17 Responses to “menu buka puasa dalam ets”

  1. tak penah naik ETS lagi.

  2. dana says:

    dugaan betul yek lizz berbuka pose dlm train tuh, selalunyer lizz sampai umah kul baper? agak2nyer sampai bile kene duk ulang alik nih? heheheh sekali bg soalan sampai 2-3 sekali

  3. suriaamanda says:

    alahai..SA x pernah experience berbuka dalam train…mcm tu la nasib kita kerja di tempat org kan..dulu SA ulang alik seremban KL, la ni menyewa sebab x larat…hehehehe

  4. lieyalatif says:

    oo mcm tu lizz berbuka….tu pun dah cukup kan lizz sementara nak alas perut….selesa gak mkn dlm ets tu….takpe la lizz dugaan bekerja kan….

    bagus laa en husben masak….mesti sedap tu…alah lizz takpe laa, tunjuk jek laaa..lagi pun kite bukannye budak2 nak terliur2 over nie….at least boleh bagi idea nak masak ape, nak beli ape kat param….yg penting niat hati…

  5. aishah says:

    berbuka dalam train x pernah lg.. tapi masa jammed pernahlah.. huhuhu.. en. suami tunggu balik sebab lebih selera makan berduakan..

  6. anne says:

    cukup ker kuih seketul je? kalo sy mau 3 ketul..hehe

  7. amirah says:

    lahai..penatnya rasa. insyaAllah ganjaran besar untuk lizz yg brsabar. nanti dapatla tukor tu

  8. eiela says:

    tak pernah lg bbuka dlm train, nasi ayam nmpk cm sedap rupanya xsedap ek

  9. wahida says:

    alahai sian ko lizz…mahal ye makanan dlm train…sabo je la…tak sedap pulak tu…huhu…

    nasib baik suami ko pandai masak…kalau laki aku, mmg dah membeli dah tu…hahaha…

  10. zee says:

    bertuahnya ada dedi tolong masak..air tangan sendiri lagi sedap la dari beli kat luar..makan pon puas hati..

    jadi wanita bekerjaya ni memang byk dugaan kan??nak cari rezeki kena berkorban la skit..tapi balik umah tengok muka anak2 teurs lega..

  11. siannyer.. KA x pernah ada pengalaman mcm ni

  12. jijah says:

    kat dalam train pon ada jual makanan yer sis.. biasalah mahal n xsedap pulak kan..

  13. Kakzakie Purvit says:

    Oh… untunglah Lizz balik-balik semua dah terhidang. Yelah daddy pun tahu Lizz kerja jauh tak macam dulu lagi kan.. lagipun daddy kan pakar:)

  14. Nafira says:

    bertuahnye dapat suami pandai masak..
    sian lizz.. moga cepat2 dapat pindah k~ sedih plah tengok menu berbuka dalam tren tuh.. hehehe

  15. ajumohit says:

    alahai siannya lizz, syukurlah dedi memahami isterinya, kagumlah sanggup tunggu lizz balik nak makan sesama ;)

  16. Zawiah says:

    tu ler sedihnya klu beli nasi bungkus di bln ramadhan . lum tentu sedap …

  17. puan kutu says:

    saisnya buka dlm train setiap hari.dugaan bagi yg bekerja kan..nasib bek la dedi rajin msk.untung la mummy


Leave a Reply

Current day month ye@r *