wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

14 May

merajuk dan memujuk

Author:lizz

selasa yang ceria…hehe…

sebab semalam cooti…bahagia tau cuti ni kan ke best kalo cuti jer selalu…

Semalam cuti-cuti rilek-rilek kat umah…sambil mengemas baju ngemop lantai, basuh baju…basuh karpet…*lap peluh…memang saya akan kurus kalo cenggini…

k…. kiter citer pasal abang ngan adik pulak…hari hari kedua abang sekolah baru setelah seminggu tak sekolah…sebab urusan pindah-memindah ni  kesian abang…

adik pulak dah register kelas tapi tak pergi lagik..teman nenek kat umah…sementara…

kat umah adik  rajin menulis sensorang mengaler sampai nenek cakap sampai penat nenek melayan dia mewarna menulis kekadang dia paksa nenek baca ikut dia…bajet dia cikgu kesian nenek kena jadik anak murid…hehe…gitulah kerja adik sebab dia tak suka tengok tv jadik nenek kena layan dia dari pagi sampai petang…

8737477712 6ace13737b merajuk dan memujuk

ni abang yang suka sentap…sikit-sikit merajuk…time ni kiter gi makan tengahari…merajuk sebab daddy tak bagi order milo ais kalo tak nak makan nasik…  terus sentap ..merajuk sambil duduk kat tepi bendang  kemain kan.. maknyer makan biorkan dia merajuk…

8737477714 be3f6ba8e4 merajuk dan memujuk

adik pandai bila abang merajuk dia pandai pujuk tau….buat lawak kat abang sesambil tu main bisik-bisik ngan abang sampai la abang tergelak…lepas tu abang terus ok dan nak makan nasik..muka senyum-senyum kambing…

pixel merajuk dan memujuk

13 Responses to “merajuk dan memujuk”

  1. rasp says:

    sib baik ada nenek rajin melayan ye sis….
    pandaiiii adik pujuk abang….
    girls kot kan sis…
    hati lembut gitu….

  2. dana says:

    saling melengkapi ek, gitulah adik beradik kan… alahai cantik nyer tempat mkn tu kt tepi bendang gitu

  3. amirah says:

    ala sweetnya adik…pandai amik ati abang dia..

  4. LadyAyu says:

    harus la gegurl pandai pujuk alololo suwittt bangat
    but boboy jrng reti bab2 pujuk ni..gituewwwww

  5. daddyziyyad says:

    alololo…merajuk tak dpt milo ais …hihihih

  6. amboi dua2 dah mcm ala2 model gitu !

  7. Kakzakie Purvit says:

    Pandai adik pujuk abang. Tengoklah adik tu keletah aje manalah abang tak sejuk hati kan..kan…:)

  8. kak ieda says:

    alor2 sweet kan mereka berdua ..
    tapi kalau anak2 akk , duk ashik bertekak aje ..
    tapi bila baik tuu molek noo dgr nyee ;)

  9. yui says:

    sonoklah abg adik pndai pujuk..hihi

  10. Wahh…bagus laa adik. Pandai memujuk abg dia..
    Pandai bergaya depan kamera jugakkk…

  11. Myra Jay says:

    Hheee, okla ada tukang pujung..
    Adik plak yg pujuk abg.. :)

    Pandai gak adik memujuk :)

  12. titan says:

    pandai pula ye abangnya merajuk ek.

  13. ietams says:

    abg merajuk pun takpe ..
    hensem muka merajuk si abang


Leave a Reply

Current day month ye@r *