wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

2 Jul

mewarna angry bird ditengah malam

Author:lizz

inilah kerja si sara ni kalo terlebih tido siang..

malam dia tak nak tido..

mulala mami la dibulinyer suruh teman dier…adoi…

loteh mak ni nak kul 4 pagi nikang nak bangun pulak

9183519261 498024fd00 mewarna angry bird ditengah malam

lepas sekor-sekor dia kaler…

katernyer angry bird ni nak pakai mekap..

jadik…

adik kena kaler slow2..

yer la tu dek…

9185739304 b379db0788 mewarna angry bird ditengah malam

ha ni dier 3 ekor angry birds yang telah dimekap adik…

masuk ni dah banyak ekor dia mengaler .

budak ni kalo wat kejer non stop…

nasib baik mak dia ader tenaga lagi nak layan dia mewarna..walopon terlentok2 hehe…

pixel mewarna angry bird ditengah malam

7 Responses to “mewarna angry bird ditengah malam”

  1. dana says:

    heheeheh cantik blusher angry bird tuh sara

  2. pandai dia caler..nampak kemas

  3. chozila says:

    tekunnuyer dia walaupun ditengah malam… tak sama langsung ngan anak akak… kemas laktu kerja dia…bersyukurlah…

  4. anne says:

    rajinnyer mengaler…

  5. cantik tu, pandai dier kaler

  6. izan ishak says:

    santeknya adik kaler angry bird tu! lizz, rasanya anak no 2 ni pe’elnya serupalah. abg naufal pun gitu. kalau org lain dok sibuk tgk tv/main game… dia dok sorang2 dlm bilik melukis/mewarna…

  7. puan kutu says:

    kusyuk mewarna ditengah malam..pandai kaler tak macam aiman.huhu


Leave a Reply

Current day month ye@r *