wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

24 May

mewarna gambar kartun dan pemandangan bersama Adik dan abang

Author:lizz

mewarna gambar kartun dan pemandangan bersama Adik dan abang  mewarna gambar mewarna gambar kartun dan pemandangan bersama Adik dan abang

haa ni aktiviti dimasa lapang …sementara tunggu mummyer masak mengemas dan mengemop bagaikan… anak-anak perlu diurus supaya dierang leka dan tak kacau mummyer buak kerja…time ni dierang berdua duk kat balkoni saya letakkan meja dan peralatan siap-siap beserta dengan kudapan coklat atau biskut dan susu segelas sorang dan suruh dierang mewarna tak lupa letak kipas angin sekali…kalo tak meraung kepanasan hehe…saya buat camni biler time nak mengemop  lantai supaya budak berdua tak berlari-lari anak2 atas lantaikan…

Abang ni ok jer mewarna…dier suker mewarna  gambar  kartun….adik tu suka buat kacau jer… Nampak serasikan dierang tapi kekadang gaduh gak…

pixel mewarna gambar kartun dan pemandangan bersama Adik dan abang

6 Responses to “mewarna gambar kartun dan pemandangan bersama Adik dan abang”

  1. wahida says:

    comelnya…
    rambut kerinting…

  2. daddy says:

    comelnya anak daddy..hehhehe

  3. ema says:

    baiknya mereka..kaler bersama-sama

  4. Lieyalatif says:

    Mmg pandai mummy pasang strategi tuk anak2 dok diam…. Baru aman damai kite nak mengemas umah kan….. Lg2 nak mop umah…. Kite risau dieorg lari2 je lantai basah2….

  5. LadyAyu says:

    kawaiiiiii
    betui2 kids kena bagik leka baru blh buat keja if not ader jer bunyi ngeee

  6. macam anak artis dh anak akak ni..comel2 blaka..fotogenik plak tu..;)


Leave a Reply

Current day month ye@r *