wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

21 Jun

mee udang sedap | Mi udang pinggan besar di parit buntar

Author:lizz

salam jumaat..

salam ceria…ceria dan ceria sokmo..ihik

esok da cooootiii…..

kemain heppi mokcik…bukan aper biler cuti ni boleh la betulkan pinggang  ni sikit…tidobaringtidobaring makan…haa…5 hari kerja penat giler kot…

 

kali ni aiollls  nak citer pasai

Mi udang pinggan besar di parit buntar..

hari tu akak ipar saya bawak pi sini…

dia kata mee udang kat sini sedap…dan selalu santap disini…

meh..meh…

9097586796 79c19a45d6 o  mee udang sedap | Mi udang pinggan besar di parit buntar

ni la kedainyer…siap beratap rumbia lagik…simple ja kedainyer…

9095354605 22cf377879 o  mee udang sedap | Mi udang pinggan besar di parit buntar

ini budak 2 orang masuk kedai terus menceceh…nak carik toilet  tension mak…hoi …

lepas pi toilet…

makanan dah ader

ermmmmm…

nilah dier Mi udang pinggan besar! memang besar udangnyer bertimbun…

dedi & acik cakap Mi udang ni  sedap! sebab udangnyer tu fresh..kuah pun ok gak…

9095354449 c1868233ce o  mee udang sedap | Mi udang pinggan besar di parit buntar

saya tengok jerla…tapi naluri nak hentam tu ader…

kalo ku hentam mee udang ni  agaknyer habis gelembung muka macam lepas kena tinju kater ko..

9095354571 f85edc880e o  mee udang sedap | Mi udang pinggan besar di parit buntar

ni pulak mee udang biasa…

ni anak-anak makan…adik makan bersulam ngan air..ia ader raser cam pedas2 sikit..adik memang tak leh kalo ader raser pedas..memang dia tak suka..last-last abang yang makan…*lupa pulak amik gambar air …time ni kiteorang minum teh ais & sirap kalo x silap…

9095354643 b34e83f3b4 o  mee udang sedap | Mi udang pinggan besar di parit buntar

inilah makanan saya time tu…habis aper pun tak boleh nasib baik ader nasi ayam….sedap la jugak…

terasa lapo biler bua entry makan maan gini…

ok tata ❤

Mi udang pinggan besar

pixel  mee udang sedap | Mi udang pinggan besar di parit buntar

16 Responses to “mee udang sedap | Mi udang pinggan besar di parit buntar”

  1. dana says:

    perkh mmg penuh 1 pinggan ngn udang je… udang beso2 lak tuh… lah lizz ada alahan udang ke? ptt lah boleh nengok sambil telan liur jelah ek… untunglah en somi tuh

  2. Kakzakie Purvit says:

    Lizz buat kakak teringin sangat mee udang tu. Tempat kakak susah nak dapat macam ini. Kalau ada pun udang adalah 2-3 ketul aje..

  3. aizahamdan says:

    Wahhh..meriahnye pinggan tu dengan udam..

  4. suriaamanda says:

    ya allah…..subhanallah….sodap eh…..x leh tahan tgok mee udang Parit Buntar tu….

  5. Myra Jay says:

    Tu dia aihhh udang penuh pinggan…
    kena tolak udang ketepi baru nampak Mee :)

  6. wahida says:

    segar2 dan besar2 udang tu…meleleh air liur aku tgk…huhu…

  7. rasp says:

    makkkk aiiihhhhh….
    memang puas hati makan mee udang tu…
    selak2 udang baru nampak mee ek…
    perghhhh terbaeeek aaaa…

  8. Nafira says:

    kenapa x leh makan udang??? allergic ke??
    ruginyeeee.. hahaahha.
    takpe lah.. nasi ayam pon sedap jugak~

  9. anne says:

    eh nape kuah die warna itam?

  10. masya says:

    tu dia.. udangnya besar2..

  11. daddyziyyad says:

    Memang besar2 udangnya!
    Sepinggan macam tu berapa RM?

  12. fiza says:

    mee udang mmg femes kt parit buntar eh? satu lg apa tu lupa plk kuala sepetang kn?

  13. Qhaifa Nur says:

    sana sini orang dah makan mee udang…
    belum pernah try lagi tau…
    masya allah tengoklah udangnya tak rugi makan ni…

  14. Rinna says:

    Wow beso nye udangg…

  15. Liza Razak says:

    terliur tgk mee udang tu!

  16. zee says:

    salam..
    wowww meriahnya udang…besor2 pulak tu..susah nak jumpa yang betoi2 byk udang dari mee skrg ni..


Leave a Reply

Current day month ye@r *