wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

21 Jan

mimpi dipagi hari

Author:lizz

ai salam pagi….

Hari ni kepala cam pening2 …..mungkin pagi ni saya tertidur dalam keta time nak pi opis…ngantuk melampau terasa mata ni tak leh bukak (kesian daddy drive sorang2) time tu la saya mimpi indah…saya mimpi saya dah tua kekonon time tu saya ngan  Mr Daddy borak2 kemain sambil makan goreng pisang ngan air kopi  *boleh siap dalam mimpi boleh makan2 kan ngarut ….time tu rupa saya masih cam sekarang tapi tua sikit jer…ai happy tau kira ai ni awet muda haha,  Daddy pun sama kahkah melampau kira saya ok lagi…time tu jugak ader angin sepoi-2 bahasa kemungkinan efek aircond dlm keta tu sejuk haha tu yang ader angin…

time ni jugak saya bergelak-sakan  terkekek-kekek dengan lawak daddy  klakar …seronok  sangat  …lepastu boleh lagi pi bercuti mengelilingi dunia  tah kemana tah tapi cam kat thailand, kat paris pun ader gak  memang best siap bergambo bagai…tetibe tengah sedap nak sambung lagi baru jer nak petik bunga kat taman daddy kejut…yang dah sampai…..boleh saya jawab jap la..hamboi kemain kan…siap saya request kat daddy suruh pegi hantar uwais dulu saya ngantuk lagi terukkan..haha

tapi terpaksa naik opis kena punch jugak kalo tak mau merah lagi hari ni…

pening2 gagahi naik ofis sambil ingat2 balik mimpi tadik…

Kuatnyer berangan …tak habis2

ssssttt: OOO baru terfikir saya baru jer  merancang nak cuti2 ngan mr Daddy…. tu yang mimpi pi melancong tu gamaknyer…

pixel mimpi dipagi hari

6 Responses to “mimpi dipagi hari”

  1. lieyalatif says:

    keh keh keh …comel jek lizz ni laaaa…siap leh mimpi mcm tu sekali….tapi sweet plak tgk hehheeheh…ye laa yg mimpi dan berangan tu laa mane tau satu hari nanti bakal jadi kenyataan kan ….

  2. nens says:

    salam kak..br pasan komen link baru..sbb tu masuk blog lama xbley..hehe

    haha..kalo excited sgt pikir mesti jd camtu kan..sy pon cenggitu..haha..alwayz!..bila dh mimpi2 best tu syg nk tgglkan mimpi tu kan..rs nk tggu smpai habes..hehe

    hope plan nk g jenjalan tu akan terlaksana okeh!..aminnn

  3. hehe..mana tau mimpi tu akan jadi kenyataan.. ^^

  4. LYAFRINA says:

    hihi..mesti b4 tdo tu dah berangan nk g melancon ni.. hehe


Leave a Reply

Current day month ye@r *