wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

4 Jan

minyak Petrol RON97 naik lagi!!!

Author:lizz

Harga minyak Petrol RON97 akan naik lagi RM 0.10 seliter kejap lagi  12.00 tengah malam ini dari RM 2.30 kepada RM 2.40 patut la ramai orang kat stesen minyak tadi Tapi petrol RON 95 masih lagi  RM1.85 seliter. Sejak fenomena minyak naik ni isi minyak pun  meter  lambat jer  naik adoi lemah… Minyak naik takpe jangan naik minyak sudah hehehehe

pixel  minyak Petrol RON97 naik lagi!!!

37 Responses to “minyak Petrol RON97 naik lagi!!!”

  1. eima says:

    ni hampir nk naik minyak dah nih ….
    asek harga minyak naik je ….
    klu keta hidbrid tu harga murah tak pe…

  2. mummycute says:

    betul tu kesian kat kiter kan…hadiah sempena New year yang sungguh tak best…

  3. mye says:

    nasib baik kita guna ron 95 je lepas dah keje jauh ni.. huhuhu…

    p/s: ada surprise untuk akak kt belog kita! harap suka!

    • mummycute says:

      akak kadang2 pakai gak ron 97…tu yang terasa gak tu…nanti harga barang lain pasti naik…kalau myk trn brg2 lain tak trn plk pantang naik minyak jer harga barang2 lain pasti naik…tq mye nak bagi hadiah yer…

  4. sh4h says:

    nak buat cemana,siapalah kita

  5. telor says:

    haha..hmm i xsuke la ini kerajaan hahhaa

  6. gnesop says:

    naik? ni yg nak naik minyak nih… huhuhu

  7. sliana says:

    penin penin penin~ kalau dulu isi RM40 dah boley survive sampai hari jumaat.tapi sekarang tidak lagiiii~ T___T

  8. cik bucken says:

    i xkesah..sbb kete i pkai minyak cap kapak>_<

    p/s: ron97 nek xdela marah sgt..klu ron95 naik mmg nk kene naik minyak!kesian kt golongan2 miskin dan pndptan yg sederhane tu…

  9. BOY says:

    bila lah nak turun balik harga minyak tu agak nyeee emmmmmmm

  10. lynn hamzah says:

    tertunggu2 juga bila la gaji nak naik pulak…

  11. Joe's says:

    waduh naik lagik… mampos ahh nak naik beskal gi keje tak larat ah hehehe… ini tanda2 PRU13 dah dekat le ni ahak

    Visit my other site:
    Portal iklan ONLINE BISNES http://myadsfeed.com/onlinebiz

    Portal iklan jual beli
    http://myadsfeed.com/iklaneka

  12. f@dzliamir says:

    hehehhee…yang mana ada beskal bawah umah tu pi la pam2 tayar, betoi2 brek……pi kerja naik beskal…yahooooooo…..sebab tak lama lagi banyak lagi barang nak naikk…..

  13. caliph says:

    rsa patot naik tinggi lg tu.. blom cukup tinggi.. kita semua mmg hepi kn.. huh…

  14. mummycute says:

    tinggi menjunam yer…kiter tgk jer la camaner…

  15. daddy mummy says:

    NAIK..NAIK..NAIK..MMG HR NI RON 97 NAIK..TAK LAMA LAGI RON 95 PULAK MUNYUSUL NAIK..(ala macam bulan lepas tu,selang sehari jek..)
    NANTIKAN SURPRISE INI YEA..HUHU

  16. Jeff (JR) says:

    Apa yg peliknaya petrol naik, barang naik…Yang peliknya bila barang turun, sebab zaman sekarang semuanya naik, yg turun cuma hujan, tu pun sekali sekala ajer…

  17. achie says:

    kak,naik minyak la best..tak pun org minyak..ehheee

  18. Eazy Izzuddin says:

    adoii..
    semua naek ni
    aish…
    x tau lah
    huk3

  19. Nia says:

    kalau turun kan bagus…huhu

  20. burnkelana says:

    kecoh minyak masak naik harga.. tup..tup.. minyak petrol da..

  21. azieda razak says:

    gaji nak naik gak la… huhuhu

  22. popo says:

    tgu la PRU akan dtg..mesti sumer trun…lepas menang jer naek balik…wait n see


Leave a Reply

Current day month ye@r *