wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

18 Oct

Monday Blues…. hahahahah pepagi buta kelam kabut

Author:lizz

Alarm handphone berdentam dentum sampai jatuh menyembah lantai…aaah menandakan ia wajib bangun malas atau rajin tetap bangun…hr ni dah la hujan pintu mata ni masih tak terbuka lena ala-ala ayam konon…cepat Mr Daddy dah bangun dr tadi sebelum suara gergasi keluar baik bangun…dah 6:20 siap-siap anak2 masih lena tidur…

comel… pagi2 dah kene tinggal. mummy pergi mencari rezeki sayang… mata qaysara dah mula membuntang abang pulak mula merengek mintak susu sambil memegang bear busuk. tetibe  ’mummy hari ni abang rasa macam nak ikut daddy boleh tak? tak” hujan air mata pulak pagi ni biasa ok jer hr ni buat hal mcm2 dah dipujuk masih lagi menangis habistu daddy buat2 garang “dah pegi tidur nanti Mummy beli Karmen rider” nampak muka daddy terus tunduk sambil lari2 anak kat luar nak tengok Cartoon Network pulak.. abang nampak dah cool. Sempat lagi abang pesan sebelum Kami kluar jangan lupa beli Karmen Rider..  OK sayang…. ..kat bawah hujan renyai2 huh…sejuk mendingin …jalan agak Jamm tapi sampai ofis pintu terkunci uhhh memang best hari ni..punchcard tepat 7.30 hooray berjaya tidak melewatkan diri kalo tidak wat muka seposen mintak sign boss mmmmmmp.

Sampai cam biasa bukak Email sambil senyum, sengeh2  gi sarapan nasi lemak memang lemak berkrim sesuai untuk pagi ni yang agak sejuk …tapi ok..

Tengahari agenda utama berjalan disogo membelek baju yang memang takder niat sikit pun nak beli…membaca magazine..jalan2 sampai kul 2 balik ofis huh lega…

kerja..kerja…kerja…4.30 pulang onthedots tak lebih sikit pun..lega

pixel Monday Blues.... hahahahah pepagi buta kelam kabut

One Response to “Monday Blues…. hahahahah pepagi buta kelam kabut”

  1. liss says:

    monday blues


Leave a Reply

Current day month ye@r *