wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

22 Jun

Mood berblog…

Author:lizz

Sejak 2, 3 hari ni mood berblog ke laut…. tah ke laut maner tah…. bukan aper komputer rosak langsung tak leh nak bukak huhu sedih betul….ni mesti kerjaan adik tak pun abang ni dierang suker betul main tutup bukak komputer ni dah jadi mengong tak leh nak buat per….huhu sorry yer dah lama tak jenguk  kak ieda , BSB, puanbee nanti saya buat entry untuk kelab tu ek bz tak sempat….hawa yang comel…izahdaut yang ader macam2 menu hidangan yang sedap2….nanti bila dah ok saya berjoging ke blog kamu semua yer ….

Ssssssssssssttt: Cepat en daddy balik betulkan aper yang patut n nak pinjam lappy daddy tak pun beli jer kat mummy ipad tu aci sempena birthday mummy esok ehhh?….hehe

pixel Mood berblog...

5 Responses to “Mood berblog…”

  1. ajumohit says:

    singgah sini…saya tetap pengunjung setia hehehhe

  2. hawa says:

    salam kak…awe ni pun kejap tenggelam timbul kak…kadang2 bila dah seharian tak blogging mmg hanyut mood…ni tak bz baru boleh pancing balik mood ni :)

  3. rose says:

    puhhh puhhh meh sy jampi kasi mai balik mood tu eheheh
    esok besday eh? hhpi besday in advance..:-)

  4. kak ieda says:

    looor komp adikk rosak .. huhuhu
    x per kecek lebey sikit utk Ipad tuu mana tahu lejeki bday tahun nie :) )

    eppy bday in advance dear !
    semoga panjang umur dan dimurahkan rejeki selalu ..


Leave a Reply

Current day month ye@r *