wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

21 Dec

Mood Demam Melanda

Author:lizz

Hr ni terasa cam nak demam…huhuhu baru jer bergembira  semalam…tapi hr ni happy gak baru jer habis deko2 bersama geng2 mummy memang best  balik terus pi KLCC kepala dah pening ni…baru jer nak window shopping ngan member2 Mr Daddy dah pon2 sampai nak ambik haish nak ajak daddy sekali bersukaria kat KLCC jangan harap….dier paling tak suka window shooping ni…balik umah  dah terasa cam tak leh nak bukak mata badan dah seram sejuk …nampaknya tak leh la nak upload gambar2 ni semua…lain kali yer…

pixel Mood Demam Melanda

Leave a Reply

Current day month ye@r *