wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

8 Feb

Mood demam melanda…

Author:lizz

Salam semua..hari ni memang tak larat…demam dari petang semalam balik dari kerja lagi…baru jer semalam cam malas2 nak gi keja ,  dah demam teruk pulak tu biler balik… sampai daddy balik umah bawak mummy  gi klinik kesian  daddy jauh travel semata2 nak bawak isteri ke klinik sayang daddy mmmuah….tak cukup ngan tu qaysara pun demam gak kami anak beranak terperap lam bilik huhu…makan pun tak lalu…makan aper yang best demam2 ni ek? mummy duk ngidam minum ABC memang best kalau dapat ni hehehe..

pixel Mood demam melanda...

10 Responses to “Mood demam melanda…”

  1. adeeya says:

    Take care mummy! :)

  2. mummycute says:

    tq adeeya….

  3. BSB says:

    salam, ABC yg atas nyer ada aiskrim..yammii

  4. su manje says:

    semoga sis cepat pulih……..
    amin

  5. mummycute says:

    BSB : umpp best nyer..

    Su Manje: tq sue sayang…

  6. Hanis Azla says:

    Harap2 dapatlah ABC tu buat hilang demam yer.. Take care & get well soon..

  7. mummycute says:

    Hanis Azla: tq Hanis tu la dmm2 ni duk ingat ABC jer huhuhu

  8. ila says:

    hope cepat sihat…skrg ni mmg ramai org demam kan

  9. ummiarissa says:

    memang tak sedapkan kalau badan demam ni…harap cepat sembuh..

  10. mummycute says:

    ila:tu la masih tak berapa sht lg
    ummiarissa: tq tu masih tak berapa sihat lg ni makan jer ubat yg dr bg..


Leave a Reply

Current day month ye@r *