wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

10 Mar

Mood nak makan ikan Tuna | manfaat ikan tuna

Author:lizz

menu ikan tuna sedap1 Mood nak makan ikan Tuna | manfaat ikan tuna

Mood nak makan ikan Tuna | manfaat ikan tuna

Hari ni mood nak bertuna-tuna la plak bukan aper terasa cam best pulak. Tuna memang bagus untuk meningkatkan tahap konsentrasi kiter ….Menu Tuna  biasanyer kiteorang bakar jer tuna tu makan ngan sos dan salad anak2 lak taruk la bubur nasik ummmp memang best..Ikan Tuna yang kaya dengan protein dan rendah lemak plak tu.. kaya dengan  kandungan protein dan nutrisiseperti mineral selenium, magnesium, dan potasium, vitamin B complex. kandungan Omega 3 dalam Tuna dapat meningkatkan kesihatan dan jantung….

pixel Mood nak makan ikan Tuna | manfaat ikan tuna

2 Responses to “Mood nak makan ikan Tuna | manfaat ikan tuna”

  1. ajumohit says:

    banyak kebaikannya ye MC, emm tingin nk try juga

  2. adeeya says:

    Hehe macam sedap je tuna.


Leave a Reply

Current day month ye@r *